16 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu 16 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu

Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘balık’ burcunu neler bekliyor? Balık burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘balık’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre balık burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Mayıs ayının başlarında kendinizi düşünsel anlamda çelişkili ve karamsar bir yapıda bulabilirsiniz. Aile fertleri ile önemli ortaklık ve birlikte yürüttüğünüz işbirlikleri gibi konularınız varsa bunu yaşama geçirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Mayıs'ta gerçekleşecek boğa burcundaki Yeniay ve Uranüs’ün boğa burcuna geçiş yapması ile birlikte hem ortalıklarınız hem de ortaklı projelerinizin önemli ölçüde yön değiştireceği bir süreç. Yaşayacağınız bazı engeller uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirme noktasında geciktirici bir rol oynayabilir. Tahsil etmeye çalıştığınız ödemeler de gecikme yaşanabilir. Maddi dengelerde düzensizlik görülebilir. Ancak bunları planlı ve ekonomik koşullara göre yönettiğiniz takdirde çok fazla zarar almayabilirsiniz. Aşk hayatınız ve flörtlerinizi ilgilendiren konularda sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu anlamda ruhunuza iyi gelecek olayların gelişmesi size huzur verecektir. Tanışacağınız özel kişiler heyecanınızı artırabilir. Eşiniz veya partnerinizden alacağınız tekliflerle hayat ortaklığına adım atabileceğiniz, yaşamınıza yeni bir soluk getirecek konular gündemde olabilir.

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay burcundaki dolunay ile aşk hayatınızda soru işaretlerinizin tüm cevaplarını bulmak için doğru bir zaman dilimine giriş yapmış olmaktasınız. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler için verimli bir dönem olduğunu söyleyebilirim. Bu konuyla ilgili ciddi anlamda planlamalar oluşturabilirsiniz. Aileye yeni gelecek üyeler için hazırlık yapmak her iki taraf için de çok keyiflendirici olacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi