Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘koç’ burcunu neler bekliyor? Koç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘koç’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre koç burcunu bu ay şunlar bekliyor:

17 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu 17 Mayıs Yengeç burcu günlük burç yorumu

Sevgili koçlar yönetici gezegeniniz olan Mars 16 Mayıs’a kadar oğlak burcunda ilerliyor ve daha sonra Ay’ın ikinci yarısında kova burcuna geçiş yapıyor olacak. Boğa burcundaki güneş, sizi kariyer evinizde destekliyor ve istediğiniz tüm imkânları size sağlamaya geliyor. Ancak bunun karşılığında sizden bir isteği var. O da sizin asla pes etmemeniz ve hedefleriniz doğrultusunda ilerlemeniz. Bunu yaptığınız takdirde size her türlü yardımı yapacağını vaat ediyor.

13 Mayıs tarihinde ise Merkür'ün boğa burcuna geçiş yapması ile yılın en önemli gökyüzü transitlerinden biri gerçekleşiyor olacak. 15 Mayıs Uranüs’ün Boğa burcuna geçiş yapması ile de 7 yıldır hüküm süren değişim ve dönüşüm temalı konular artık kapanmış olacak. Çünkü güçlü gezegen etkileşimleri sizi bu anlamda geliştirdi ve büyüttü. Birçok acı tecrübe edindiniz. Fakat artık kariyer konusunda ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğini biliyor ve bu yolda ilerliyorsunuz. Yeniden yaşama sevincinizi tazeleyip sizi bekleyen güzel günlere doğru ilerliyor olacaksınız. Aynı zamanda 15 Mayıs ta gerçekleşecek boğa burcundaki yeniay ile birlikte aşk ve ilişkiler alanında oldukça hareketli bir dönem içinde olduğunuzu da söyleyebiliriz. Yine kazancınıza yeni kapıların açıldığı bir döneme doğru ilerlediğinizi söylemek pek yanlış olmasa gerek. Ek gelir ve sebat sonucu elde edilen terfiler siz konusu olacaktır.

29 Mayıs yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve bu dolunay aynı zamanda Mars-Güneyaydüğümü ile birleşecek. Bu kavuşumla beraber seyahat planları gündeminizde yer edecek. Önümüzdeki dönem için gezilecek ve görülecek yerlerin listesini yapmak size iyi gelebilir. Yakın akraba veya komşularınızla geçireceğiniz zamanlar size daha iyi gelecektir. Sadece ufak tefek ani çıkışlar içinde olmamaya özen gösterin.

Kaynak: Haber Merkezi