Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘kova’ burcunu neler bekliyor? Kova burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘kova’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

17 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 17 Mayıs burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Burçç

2024 MAYIS AYINDA KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre kova burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniniz olan Uranüs’ün 15 Mayıs'ta burç değiştirerek boğa burcuna geçiyor olması sizleri olumlu yönde oldukça etkileyecek etkiler barındırmakta. Eski ideallerini yeniden yapılandırmanın zamanı geldi. Geçmişte ulaşamadığınız eksik kalan konuları tamamlamak bu dönem için öncelikli göreviniz olmalıdır.

Aynı zamanda 15 Mayıs'ta boğa burcunda gerçekleşen yeniay ile birlikte iletişimsel konularınız ön plana çıkıyor. Yeni teklifler, işler, projeler almanız söz konusu olabilir.16 Mayıs'ta Mars'ın sizin burcunuza geçiyor olması sağlıkla ilgili konuları tekrar gözden geçirmeniz gerektiğini düşündürebilir. Sağlıklı beslenme ya da fiziksel enerjinizi daha iyi kontrol edebilir bir noktada olmanız yaşamınızı daha iyi kalitede yaşamak için fayda sağlayacaktır. Eğitim hayatınızdaki bazı engeller stres yaşamanıza neden olabilir. Uzak çevreniz ve akrabalarınızla olan iletişimlerinizde ise bazı gerçeklerin çarpıtılmasıyla ilgili yanlış anlaşılmalar olabilir.

29 Mayıs'ta gerçekleşecek olan yay burcundaki dolunay ile eviniz, aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularda önemli bir dönem başlıyor olacak. Taşınma kararı alabilir, kârlı bir yatırım yapabilir ve evinizin onarımı ile ilgilenebilirsiniz. Ailede üstlenmeniz gereken misyon, sorunlara çözüm bulan kişi olmanız adına önemli bir denge yaratacaktır. Gayrimenkullerinizle ilgili konularda gergin etkiler yaşayabilir, tamir, tadilat ya da yenileme gibi konular sizi bu aralar bunaltabilir. Ev alım satım gibi konularda dengeleri oluşturmamanız ve konuların sizin dışınızda gelişmesi gibi durumlar sizi bir hayli yorabilir. Ebeveynleriniz ve özellikle babanızla olan ilişkileriniz bu dönem canınızı fazlasıyla acıtabilir. İlişkilerde alttan alan taraf olmak ebeveynleriniz ile aranızdaki bağları koparmamak adına bağlayıcı olacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi