Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘terazi’ burcunu neler bekliyor? Terazi burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘terazi’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA TERAZİ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre terazi burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniniz olan Venüs 20 Mayıs'ta burç değiştirip yengeç burcuna geçiş yapacak. Mayıs ayının ikinci yarısında yaşantınızda bazı zorluklar baş gösterebilir ve bunları kontrol etmek durumlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

15 Mayıs'ta Uranüs’ün boğa burcuna geçmesi ve boğa burcunda oluşacak yeniaya eşlik etmesi finansal dengelerde oluşacak ani değişikliklere hazırlıklı olmanız gerektiği konusunda haberci. Bütçede yapılacak bazı harcamalar ileride sıkıntılı süreçler yaşatabilir. Ancak bunun yanında finansal ilişkilerinizde oluşan ani sıkıntılar size şanslı bir şekilde bambaşka bir kapı açabilir. Yakın çevre iletişimlerinizde yarım kalmış konularda önemli yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hayatınıza eski arkadaşlıklarınız yeniden dâhil olabilir. İlişkiler ve ortaklıklarda bazı sıkıntılı süreçler artık sonlanmaya doğru gidebilir. Rayına oturmamış konuların sonuçlanıyor olması sizleri her anlamda olumlu yönde etkileyecektir.

16 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu 16 Mayıs Başak burcu günlük burç yorumu

29 Mayıs yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile kardeşlerinizin ve yakın çevrenizin hayatlarındaki güzel gelişmelere şahitlik edebilirsiniz. Eğitim konularında kaçırdığınız şansları yeniden elde edebilirsiniz. Dönüşüme direnmemeniz gereken bir dolunay olacaktır. Hayatınızla ilgili zor konuların sonuçlanmasını sağlayacak ve yeni bir dönemin kapısını açacaktır. Ortak finansal süreçleriniz varsa bu konularda beklenen haberler gelebilir ve kendi yolunuzu rahatlıkla çizebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi