Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘yengeç’ burcunu neler bekliyor? Yengeç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘yengeç’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre yengeç burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniniz olan Ay bu ay içinde yay burcunda bir dolunay gerçekleştirecek. Uranüs’ün de boğa burcuna geçmesiyle birlikte heyecanlı ve bir o kadar duygusal başlangıçlar yapmaya hazır olun. Bu dolunayla birlikte halletmeniz gereken öncelikli konunuz ofis ortamında süregelen problemleri çözmeniz adına olacaktır. Yeni iş imkanları ve ek gelirler bu ay kapınızı çalabilir. Ofis ortamınızın yeri değişebilir, yeni bir tadilat süreci yaşayabilirsiniz.

17 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu 17 Mayıs Aslan burcu günlük burç yorumu

Ofis arkadaşlarınızla aranızda istenmeyen dedikodulara maruz kalmamak adına söylediklerinize dikkat etmeniz sonradan yaşanacak pişmanlıkları engelleyici olacaktır. Bu dönemde özellikle bayan arkadaşlarınızla olan paylaşımlarınızda daha dikkatli olmalısınız. Bu ay en çok başarı sağlayacağınız alan aşk ve ilişkiler cephesinde olacaktır. Kendinizi eskisine nazaran daha mutlu ve huzurlu hissedeceğiniz bir ay yaşayabilirsiniz. Ekonomik açıdan ise yeni gelir kaynakları yakalamanız söz konusu olabilir.

29 Mayıs'ta gerçekleşecek olan yay burcundaki dolunay ile sağlık sorunlarınız varsa eğer bu dönemde daha dikkatli olmalısınız. Size verilen tedavi sürecini dikkatle takip etmeniz ve uygulamanız daha çabuk işlerinizin başına geçmenizi sağlayacaktır. Bununla birlikte gündelik yaşamınızı sağlığınıza göre düzenlemeniz gereken önemli başlangıçlar ve bitişler söz konusu olabilir. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bu dönemde sizi maddi manevi rahatlatabilir.

Kaynak: Haber Merkezi