Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden Kenan İmirzalıoğlu, uzun yıllar sonra Ezel karakteriyle hafızalara kazınan unutulmaz bir repliği tekrarladı. Ünlü oyuncu, Kafa TV'nin konuğu olarak izleyicilerle buluştu ve Ezel dizisinde canlandırdığı Ömer karakterinin efsane repliğini seslendirdi.

Oktay Kaynarca (3)

İmirzalıoğlu, programda "Ömer iyi çocuktu ama fena bi’ kusuru vardı. İnsanlara fazla güvenirdi. Eğer geriye dönüp söyleyebilsem söylerdim... ‘Ömer’ derdim, ‘HER İHANET SEVGİYLE BAŞLAR!’" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bu sözler, Ezel dizisindeki Ömer karakterinin derinliğini ve karmaşıklığını vurgulayan önemli bir replik olarak hafızalarda yer etmişti.

Kenann

Program boyunca samimi tavırlarıyla izleyicileri etkileyen İmirzalıoğlu, hayranlarının sorularını da içtenlikle yanıtladı. "Ezel" dizisinde canlandırdığı karakterle Türk televizyon tarihinde unutulmaz bir iz bırakan oyuncu, Kafa TV'deki bu özel röportajıyla bir kez daha adından söz ettirdi.

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu'nun efsane repliği, sosyal medyada da hızla paylaşılarak geniş bir izleyici kitlesiyle buluştu ve yeniden gündem oldu.

Kaynak: Haber Merkezi