Burç Yorumları

14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları! Bu hafta neler yaşayacaksınız?

Burçların bu hafta neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki, Burçları bu hafta neler bekliyor? 14 – 20 Ekim burç yorumları! İşte tüm merak edilenler...

Abone Ol

Yeni bir haftaya başlarken buçların etkisi merak ediliyor. Peki, gökyüzünün hareketli olduğu bu günlerde nelere dikkat etmelisiniz? Hangi burcu aşk ve para bekliyor? 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları! İşte tüm merak edilenler...

Koç burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Merkür'ün etkisiyle bu hafta işler beklediğinizden çok daha hızlı gelişebilir ancak aynı anda bazı gerginliklerle de karşılaşabilirsiniz. Uzunca bir süredir ihmal ettiğiniz aşk hayatınızı renklendirmek için bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Ancak kendinizi maddi konulara kaptırırsanız, sevgilinizle geçirebileceğiniz romantik dakikaları kaçırabilirsiniz.

Boğa burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Yakın mesafelere bazı keyifli seyahatler yapabilirsiniz. Bir hafta sonu gezisi, akşam gezmeleri veya birden fazla şehir içi seyahat, hiç hesapta yokken aniden programınızda yer alabilir. Bunlar esnasında ilginç kişiliklere sahip insanlarla tanışmanız da mümkün. Arkadaş çevrenize yeni yüzleri de dahil edebilirsiniz.

İkizler burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Yeni hafta ile birlikte hayatınızda bazı yenilikler meydana gelebilir. Özellikle aşk hayatınızda bazı değişimlere hazırlıklı olmalısınız. Parasal konularda biraz rahatlayacağınız bir dönemdesiniz. İş hayatınızda herhangi bir şeye karar vermeden evvel iç güdülerinize kulak vermelisiniz. şanslı sayılar: 9, 10, 6, 12, 23, 8

Yengeç burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Zihinsel açıdan yoğun geçebilecek bir dönemdesiniz. Bazı mevcut süreçlerin nasıl geliştikleri ile ilgili geriye dönük değerlendirmeleriniz olabilir. Bu değerlendirmeler yoluyla gördükleriniz günlük yaşamınızda bazı yaklaşım veya eylemlerinizde de değişmenizi sağlayabilirler. Bir sonraki hafta sonu itibarıyla insanlar daha farklı bir "siz" görmeye başlayacaklar.

Aslan burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Zihinsel olarak yoğun bir dönem geçirebilirsiniz. Kendi içinizdeki bazı kısıtlama ve endişelerden kurtulmanızı sağlayacak olan bazı örnekleri karşınıza çıkaracak kimi şartlarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemin olayları, aklınızda bazı şeyleri netleştirmenize yardım edeceklerdir. Yaklaşık iki hafta sonra yenilenmiş olarak tekrar ön planda yer alacaksınız.

Başak burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Yeni insanlarla tanışacağınız bir süreçtesiniz. Bu insanların değişik kişiliklere sahip olmaları mümkündür. Yakın zaman içerisinde özel hayatınızdan iş hayatınıza kadar birçok alanda yer almaya da başlayabilirler. Bu kişilerin boşluklarının doldurmasının yaşamda birey olarak daha rahat olmanızı ve daha rahat ilerlemenizi sağlaması da mümkün.

Terazi burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Varsayımda bulunmaktan vazgeçin. Başkaları yerine karar vermek pek doğru bir yaklaşım sayılmaz. Eğer bu şekilde davranmaya devam ederseniz çevrenizden tepki toplamaya başlayacaksınız. Düşüncelerinizi olumlu yönde tutmaya çalışın. Bu sıkıntılı dönem çok yakında geçecek. şanslı sayılar: 8, 11, 12, 29, 28, 5

Akrep burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Yeni hafta, aşk hayatınızda bir yenilik olacağını gösteriyor. Sizin için son derece mutluluk verici olacak bu gelişmenin büyüsüne kapılıp gerçekçi olmayan beklentilere girmemelisiniz. Aksi takdirde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. şanslı sayılar; 3, 21, 1, 18, 19, 20

Yay burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Karşı cinsle ilişkilerin yoğunlaşması mümkün. Karşı cinsten yeni insanlarla tanışacak, var olan ilişkilerinizi ise ilerletebileceksiniz. Söz konusu insanlar ile katıldığınız faaliyetler daha eğlenceli, yaptığınız işler de daha başarılı olabilirler. Aranızda küskünlük olan kişilerle de tekrar bir köprü kurmanız mümkün.

Oğlak burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Yaşamınızın hemen hemen tüm alanlarında daha fazla ön planda kalmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçeceksiniz. Bu başarılarınız, insanların size olan sevgi ve saygısının artmasını sağlayacak. Güzel jestleriniz, önemli yardımlarınız olabilir. Önünüzdeki iki haftanın gelişmelerinin yılın sonuna doğru daha büyük kazançlarla bir kere daha gündeme gelmesini de bekleyebilirsiniz.

Kova burcu 14 – 20 Ekim haftalık burç yorumları

Yalnız kalma isteğinizin son derece yoğunlaşabileceği bir dönemdesiniz. Dış dünyayla bir ilişki kurmaktansa bir köşeye çekilip dinlenmek, bazen de yaşamınızda devam eden süreçleri gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bazılarınız, bir süredir kendilerini sıkan problemli bir gidişata son verecek önemli bir çözüm de bulabilir.

Balık burcu 14 – 20 Ekim haftalık yorumları

Yaşamın keyifli yönlerinin çekiminin iyice artacağı bir dönemdesiniz. Yaşamdan keyif almaya yönelik uğraş ve faaliyetlerinize dalıp görevlerinizi ihmal etmekten kaçının. Kendinize ayıracağınız boş zamanlarınız zaten daha renkli geçecek, daha rahatlatıcı olacaklar. Sanat alanında bazı faaliyetlerde bulunmanızda ana konular arasında yer alıyor.