Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Ekim ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay burçları neler bekliyor? 12 burç aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? Uzman Astrolog Aygül Aydın'ın yazdığı ve Hürriyet'te yer alan habere göre 12 burcu Ekim ayında bekleyenler...

koç 1

2024 EKİM AYI KOÇ BURCU YORUMU

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile sizin için bir çağ kapanıp bir çağ başlıyor. Hayatınızın son 2 yılında aldığınız kararlar, vazgeçtiğiniz alışkanlıklar ve yaşadığınız süreçler daha anlamlı hale gelebilir. Tıkanıklıkların açılması, ikili ilişkilerde ne beklemeniz gerektiğini görmeniz işinizi kolaylaştıracaktır.

boğa 2

2024 EKİM AYI BOĞA BURCU YORUMU

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile yaşantınızla ilgili tüm değişiklikleri kabul etmek, uygulamak daha kolay hale gelebilir. Sizin için hala bir soru işareti olan, sürüncemede kalan konularda artık beklememe kararı alabilirsiniz. İyi tarttığınız, iyi düşündüğünüz ve son 1 yıldır çabasını ortaya koyduğunuz konuların önü açılabilir.

29 Eylül 2024 Yay burcu günlük burç yorumu 29 Eylül 2024 Yay burcu günlük burç yorumu

ikizler 3

2024 EKİM AYI İKİZLER BURCU YORUMU

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile beraber kendinizi ifade etme becerileriniz daha gelişebilir ve sonuç almaya başlayabilirsiniz. Bir döngünün sizi nasıl değiştirdiğini daha iyi anlayacağınız bir süreçtesiniz. Hiçbir şey değişmemiş ve değişmeyecek gibi hissetseniz de, aslında artık duygularınızı doğru okumanın ve doğru okuyabilecek insanlarla bir arada olmanın önemini kavradınız.

yengeç 4

2024 EKİM AYI YENGEÇ BURCU YORUMU

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile beraber yaşam koşullarınız noktasında önemli kararlar alabilirsiniz. Evinizin düzeni hatta bulunduğu muhit değişebilir, bu konuda daha cesur ve kararlı olabilirsiniz. Evlenme, ev sahibi olma, taşınma, kendi düzenini kurma, aile yadigarları ve mirasları gibi konularda beklentileriniz önünüze gelebilir. Özellikle bunlarla ilgili resmi işlemler, hukuki süreçler gündemdeyse neticeler almaya başlayabilirsiniz.

aslan 5

2024 EKİM AYI ASLAN BURCU YORUMU

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile beraber sosyal hayatın kurallarını baştan yazabilirsiniz. Hangi ortamlara dahil olup hangi konuların ve insanların hayatınızda kalacağına dair kararlarınız netleşiyor. Cömert, sıcakkanlı ve yardımsever tutumlarınızın suistimal edilmeyecek olması öncelikli kriteriniz olabilir.

başak 6

2024 EKİM AYI BAŞAK BURCU YORUMU

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile beraber kazanmak ve kazancınızı değerlendirmek adına şanslı bir döneme giriyorsunuz. Son 1 yılda karşılaştığınız ve karşılaşamadığınız her şeyin sizi geliştirdiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Zaman aldığını, geç kaldığını düşündüğünüz işler hakkında aslında zamanın şimdi geldiğini göreceksiniz. Bu süre zarfında hangi duyguyla, hangi niyetle ne çabalar ortaya koyduğunuz önemlidir.

terazi

2024 EKİM AYI TERAZİ BURCU YORUMU

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 2 Ekim'de burcunuzda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla adeta evin tüm odaları güneş alıyor hissine kapılabilirsiniz. Ancak verdiğiniz çabalarla, yaptıklarınız ve yapmadıklarınız bu hissin gerçek olacağını da görebileceksiniz. Böylece kalmasından endişe ettiğiniz, güç yetiremediğiniz, çıkış bulamadığınız konular hakkında hızlı dönüşler almaya başlayabilirsiniz. Mental ve fiziksel açıdan yenilenmek, tazelenmek, daha iyi bir görünüme ve fikre erişmek adına şanslı etkiler altındasınız.

akrep

2024 EKİM AYI AKREP BURCU YORUMU

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile beraber hayatın gülen yüzüyle tanışabilirsiniz. Sezgileriniz, yaşadıklarınızı daha iyi anlamanız konusunda size yardımcı olabilir. Emin olamadığınız, aklınıza yatmayan, sizi arada bırakan konular yerine hayatınıza böyle hissettirmeyen insanlar ve konular dahil etmeniz gerektiğini görebilirsiniz. İlişkilerinizin gerçek değeriyle yüzleşmek zorlayıcı olabilir. Bu zorlukla daha önce tanıştıysanız ve gerekeni yaptıysanız, şimdi daha az etkileneceksiniz. Bir temizlik, kışa hazırlık sürecindesiniz.

yay

2024 EKİM AYI YAY BURCU YORUMU

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber hayatınızdaki insanları ve hedefleri değiştirebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Kendinizi bu değişime ikna ettiniz ancak bir gelişme olmadığı için vazgeçmiş olabilirsiniz. Bu hissiyatınızı değiştirecek haberler alabilirsiniz. Tıkanıklıklar açılıyor.

Oğlak Burcu

2024 EKİM AYI OĞLAK BURCU YORUMU

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber beklediğiniz haberlerin zemini oluşabilir. Bir kırılma noktasına geldiniz ancak kırıp dökmekle bunu yapmamanız gerektiğini de iyi biliyorsunuz. Şimdi bilginizi kullanma, becerilerinizi geliştirme, iletişimci ve iş bitirici yönünüzü ortaya koyma zamanındasınız. Bu anlamda yeni çevreler edinebilir, hayatınızdaki insanların önerileriyle farklı sektör ve konulara ilgi duyabilirsiniz.

kova

2024 EKİM AYI KOVA BURCU YORUMU

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulmasıyla beraber ticari ve sosyal açıdan zengin bir döneme girebilirsiniz. İş yapacağınız alanlar, hobileriniz, eğitim ve sosyal yaşantınızı etkileyen durumlar konusunda kararlarınız netleşiyor. Özellikle ertelediğiniz, kendinize hak görmediğiniz durumlarda daha istekli ve cesaretli olabilirsiniz.

balık

2024 EKİM AYI BALIKBURCU YORUMU

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balıkolanlar, 2 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması ile beraber ekonomik ve ruhsal konulardaki sıkışıklığınız çözülüyor. Kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Bu güveni kendi koşullarınızla, kendi çabanızla sağlamış olmanın verdiği rahatlık ve motivasyonla hayatınıza yeni ve güzel konular dahil etmelisiniz. Korktuğunuz, endişe ettiğiniz, fazlaca düşündüğünüz, birilerinin onayına ya da insafına bıraktığınız işleriniz konusunda daha cesaretli olduğunuzla yüzleşebilirsiniz. Bir iş planı, ekonomik ya da duygusal karar almak artık sizin için zorunlu hale bile gelebilir.

Muhabir: Gökçe Acar