Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘akrep’ burcunu neler bekliyor? Akrep burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘akrep’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

Burçç

2024 TEMMUZ AYINDA AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre akrep burcunu bu ay şunlar bekliyor:

25 Ekim hangi burç? 25 Ekim 2024 burç yorumları! 25 Ekim hangi burç? 25 Ekim 2024 burç yorumları!

Aşk hayatınız oldukça ilginç gelişmelere sahne olacak. Sevgiliniz yanınızda olacak ve sizi mutlu edecek, özellikle maddi konularla ilgili yardımlarını esirgemeyecek. Konuşacağınız ve paylaşımlarınızı aktaracağınız kişilerin önemli, destek verici davranışları sizi memnun edecek. Bu ay aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, sevgilinizle baş başa kalmak yerine, sosyal aktivitelere birlikte katılmaya teklif etmelisiniz.

Sorunlarınızı tartışmaktan kurtulur ve bu dönemi rahatlıkla atlatırsınız. Fikir birliği ettiğiniz kişiler size uygun kişiler olacaktır. Ruhani yönleriniz ön plana çıkarken, çevrenize öğretici bir şekilde yaklaşacak, yaşamın doğal bir öğretmeni olacaksınız.

Sonuç olarak, yaşam enerjinizin daha da güçleneceğini unutmayın. İçinizdeki çocuk ortaya çıkacak. Çevrenizde meydana gelen olayları tamamen kendi doğrularınızla şekillendirip, değerlendireceksiniz. Ay içinde, sağlık sorununuz görünmemesine rağmen; yaşadığınız yoğun duygular yüzünden strese bağlı tansiyon değişimleri yaşayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi