Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘başak’ burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘başak’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

29 Eylül 2024 Balık burcu günlük burç yorumu 29 Eylül 2024 Balık burcu günlük burç yorumu

Burçç

2024 TEMMUZ AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre başak burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Sezgileriniz doğrultusundaki çabalarınız karşılık görecek ve para kaynaklarının nasıl değerlendirileceği konusunda sağduyulu davranışlar sergileyeceksiniz. Partnerinizin maddi olanaklarından yararlanacaksınız. Karşıt finans evinizin güçlü olması; sizin bu konudaki tarzınızı daha da belirgin hale getirerek karşı taraftan 'ne' istediğinizin bilincinde olacak ve bazı şartlarınızın yerine getirilmesi konusunda ısrarcı davranacaksınız.

Kendinizle ilgili konularda sessiz kalmayı yeğlemeli, çevrenize karşı eleştirel bir yaklaşım içinde bulunmalısınız. Mesleki konularda duygusal tatmin sağlamak için gerekli çalışmaları daha sonrasına ertelemelisiniz. Sabit düşüncelerden uzaklaştığınız zaman, kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. İnatçı yapınızın kendinize zarar verdiğini siz de biliyorsunuz.

Sosyal çevrenizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uygun olmayan bu durumu eski dostlarınızla hasret gidererek geçiştirebilirsiniz. Eski şartlarınızı korumaya devam etmelisiniz. Kendinizi geliştirmek için sizi motive edecek arkadaşlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Yardım etme duygunuz artarken, zevkler konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Olumsuzluklar karşısında ketum bir tavır takınıyorsunuz. Maddi konularda sizi destekleyici fırsatlar gündeme gelecektir. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Ay boyunca sağlık eviniz, size büyük bir şans verecek.

Kaynak: Haber Merkezi