Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘kova’ burcunu neler bekliyor? Kova burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘kova’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

Burçç

2024 TEMMUZ AYINDA KOVA BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre kova burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Ayın ilk günlerinde duygularınızı paylaşmaktan hoşlanmayacaksınız. Genel olarak, kişiselliğinize yönelik bilinçaltı düşünceleriniz ön planda olacak. İlişkilerinizde sessiz ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz. Bu dönem, olayları irdelemekten vazgeçmelisiniz. Yapacağınız planlarda gözden kaçırdığınız birçok noktayı gündeme getirmeli ve küçük ayrıntıları bir kez daha incelemelisiniz.

5 Temmuz burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı? 5 Temmuz burç yorumları! Bugün neler olacak? Hangi burçlar dikkatli olmalı?

Geçmişinize gizli bir küskünlüğünüz var. Bilinçaltınız gereksiz anlarda size gerginlik yaratıyor. Gizli kıskançlıklarınız yakanızı bir türlü bırakmıyor. Yanlış davranışlarınızın siz de farkındasınız. Genelde sakin olan yapınızı negatif etkileyecek, dış etkenlere karşı kendinizi kapalı tutun.

Güneş, çalışma ve sağlık evinizde 23 Temmuz'a kadar kalacak. Etrafınızda size eşlik edecek güçlü insanlar istiyorsunuz. Eski işyerinizden gelebilecek tekliflere hazır olun. Karşıt evinizdeki Venüs'ün enerjisini hissedeceksiniz. Oldukça sağlıklı görünmenize karşın beslenme ile konularda aşırıya kaçmayın. Uzun süre ayakta kalmamalı ve hafif dinlendiren sporları tercih etmelisiniz.

Kaynak: Haber Merkezi