Burç Yorumları

2024 Temmuz ayı yay burcu yorumu! Temmuz ayında yay burcunu ne bekliyor?

Yay burcunun Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor? Peki yay burcunu Temmuz ayında neler bekliyor? İşte detaylar...

Abone Ol

Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘yay’ burcunu neler bekliyor? Yay burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘yay’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

2024 TEMMUZ AYINDA YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre yay burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Ay boyunca Satürn geri gidiyor. Gireceğiniz topluluklarda karşılaşacağınız eski ilişkilerinizin tekrar karşınıza çıkması ve bu kişilerden etkilenmeniz size hareket kazandıracak. Fakat yine de tedbiri elden bırakmamalısınız. Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız.

Planlarınız uygularken, kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor. Odaklanacağınız konularda başarılı bir çalışma içine gireceksiniz. Çevrenizdekiler sizi sevecek ve sayacak. Bu sizin için iyi bir avantaj olacak.

Satürn'ün ters hareketi nedeniyle hatalar yapabileceğinizi unutmayın. İyi giden işlerinizde, olabilecek kötü gelişme olasılıklarını da düşünerek, iş akışını kontrol altında tutun. Retro Satürn'ün sizi yanıltabileceğinizi sakın unutmayın. İstek, güç ve aksilikler kapınızda. Kritik bir durum. Satürn bu ay retro yaparken yatırım konusuna yoğunlaşmalısınız. Ailenizde yaşlı kişilerinin sağlığı ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.