30 Eylül hangi burç? 30 Eylül 2024 burç yorumları! 30 Eylül hangi burç? 30 Eylül 2024 burç yorumları!

Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların Temmuz ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘yengeç’ burcunu neler bekliyor? Yengeç burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘yengeç’ burcunu Temmuz ayında bekleyenler...

Burçç

2024 TEMMUZ AYINDA YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astroloji yazarı Filiz Özkol'un yazdığı ve Alem Dergisi'nde yer alan habere göre yengeç burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Bu ay, sosyal yaşamınızın ilginç olaylara sahne olduğunu görecek ve bu hareket içinde önemli ve enteresan kişilerle bir arada olacaksınız. Bu grup aktiviteleri çerçevesinde, ayni görüşlere sahip olduğunuz kişilerle, ayni hedefler ekseninde kenetleneceksiniz. Geleceğe yönelik dostlukların temelini atabilirsiniz.

Mantık çerçevesinde attığınız adımlar, marjinal düşünceli kişilerin etkisi ile rotasından saptırılabilir. İlk anlarda size ütopik gelen bu kişilerin düşünceleri, sonradan canınızın sıkılmasına neden olabilir, dikkatli olmalısınız! Bu tür kişilerin varlığı, güvenilir dostluklar konusunda sizi çelişkili düşünceler içinde bırakabilir. Konu ile ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Ruhsal evinizdeki Jüpiter'den olumlu etkiler almaya devam ediyorsunuz. Birçok organizasyonun altına imza atacak, karşı cins üzerinde özel bir yeriniz olacaktır. İş ve aşkı birbirine karıştırabilirsiniz. Öfkenize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak. Ruhsal konular çerçevesinde, sizi rahatlatacak şekilde olaylara geniş perspektiften bakmalısınız.

Kaynak: Haber Merkezi