22 Mart 2025 Cumartesi günü, futbolseverler için beklenmedik bir duraklama günü oldu. Süper Lig ve diğer yerel liglerde bu hafta maç oynanmıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), milli takımın UEFA Uluslar Ligi play-off turundaki kritik mücadelesi nedeniyle yerel liglere ara verdi. Bu durum, futbolseverlerin gözlerini milli takımın performansına çevirmesine neden oldu.

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 23 Mart Pazar günü Macaristan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İlk maçta rakibini 3-1 mağlup eden milliler, Budapeşte'deki rövanş maçında A Ligi'ne yükselme hedefiyle sahaya çıkacak. Bu önemli mücadele, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı oldu.

Edin Dzeko sakatlandı, burnu kırıldı mı? Edin Dzeko sakatlandı, burnu kırıldı mı?

Yerel liglerde ise Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig karşılaşmalarına 29. haftadan itibaren devam edilecek. Özellikle Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı, milli aranın ardından yeniden hız kazanacak. Galatasaray-Beşiktaş derbisi gibi kritik maçlar, futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği karşılaşmalar arasında yer alıyor.
 

Muhabir: Eren Güvendik