Astrolojiye ilgisi olanlar için burçlar büyük önem taşır. 22 Temmuz tarihinde doğanların hangi burç olduğu merak konusu oldu. Peki, 22 Temmuz hangi burç? 22 Temmuz burcu yükseleni özellikleri nedir? İşte detaylar...

burç yorumları

22 TEMMUZ HANGİ BURÇ?

22 Temmuzda dünyaya gelen kişiler yengeç burcudur. 23 Haziran - 22 Temmuz tarihleri arasında doğan herkes yengeç burcuna dahildir.

15 Eylül 2024 Yay burcu günlük burç yorumu 15 Eylül 2024 Yay burcu günlük burç yorumu

burç-1

22 TEMMUZ BURCU YÜKSELENİ ÖZELLİKLERİ NEDİR?

22 Temmuz tarihinde doğan ve yükseleni Yengeç olan kişiler meraklı özellikleri ile tanınır. Çok meraklı oldukları içinde devamlı bir konuşma isteğinde olurlar. Yükselen Yengeçler, şefkatli ve korumacı yapılarıyla oldukça fazla dikkat çekiyor.

yükselnburç

YENGEÇ KADINI ÖZELLİKLERİ

Yengeç kadını evcimen, ince düşünen ve merhametli kadınlardır. Saf sevgiyi her zaman kalplerinde hissederler. Duygusal yapıları vardır ve annelik için mükemmel insanlardır. Kendilerinden çok diğer insanları düşünürler. Ailesi, sevgilisi ve arkadaşları onlar için önemlidir.

Sadık, sezgisel, sevecen ve sadakatli kişilerdir. Detayları severler ve karşısındaki kim olursa olsun ince düşünmesini isterler. Derin düşünürler bu sebeple bir insanı kolay kolay kıramazlar. Yengeç kadınların olumsuz özellikleri arasında çok duygusal ve takıntılı olmaları sıralanabilir.

YENGEÇ ERKEĞİ ÖZELLİKLERİ

Yengeç erkekleri sevdikleri kadını her zaman korurlar. Aynı şekilde aileleri ve arkadaşları onlar için çok önemlidir. Empati yetenekleri çok güçlüdür. Sevdiği insanlar ile mutlu olmak isterler. Başkalarını mutlu etmeyi severler.

Geleneklerine göreneklerine bağlıdır. Yengeç erkeklerin çoğunluğu evine, eşine ve çocuğuna bağlıdır. Evde vakit geçirmek çok hoşlarına gider. Yengeç erkeklerin olumsuz özellikleri arasında karamsar, hassas ve tutarsız olmaları söylenebilir.

Muhabir: Çağlar Bülent Sansar