Gökyüzünün hareketli olduğu 24 Ocak burcunuzda neler oluyor? Hangi burcu aşk, para bekliyor?  İşte tüm merak edilenler...

yükselnburç

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 24 OCAK

koç

Koç Burcu:

Başarınızın sezgilerle pekiştiğine inanıyor ve çalışmalarınızı buna göre yönlendiriyorsunuz. Olaylar karşısında mantığınızı da ön plana çıkarmalısınız. Sempatik bir havanız olmasına rağmen iç dünyanızda durgun bir yapınız var.

boğa

Boğa Burcu:

Yoğun iş temposu içinde çalışırken kendinizi unutuyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızdan da, aynı tempoyu beklemeniz hata oluyor. Yenilikçi olduğunuz kadar tutucu taraflarınız da var. Bugün duygularınızı dengelemelisiniz.

ikizler

İkizler Burcu:

İş yaşantınızdaki becerileriniz her zaman takdir görüyor. Bu özelliğinizi herkes biliyor ve size hak veriyor. Başarılarınız, sizi şımartmamalı. Araştırma ve kendinizi geliştirme konusunda yetenekleriniz sizi başarıya götürecek.

yengeç

Yengeç Burcu:

İş yaşamınızda gördüğünüz haksızlıklar, sizi katı ve savunmasına düşkün bir kişi yapıyor. Bu konuda aşırıya kaçmamak şartıyla haklısınız. Sezgilerinize olan güveniniz nedeniyle, ona karşı olmayacak düşünceler geliştiriyorsunuz.

aslan

Aslan Burcu:

Sezgilerinizin güçlü olduğu zihin yapınızla, çoğu zaman avantajlı konumda oluyorsunuz. Çünkü, gereken önlemleri katı bir şekilde alıyorsunuz. Bazen, kendinize olan güveniniz size hata yaptırıyor. Bildiğinizi okuyorsunuz.

başak

Başak Burcu:

Bilinçaltı duygularınız sizi zorluyor. Hem sevdiğinizle, hem de kendinizle mücadele etmek zorunda kalıyorsunuz. Bugün potansiyelinizi düşürmeyin. Özellikle, duygularınızı kimse ile paylaşmamak gibi bir probleminiz var.

terazi

Terazi Burcu:

Yaşayacağınız bazı olumsuzluklar, önünüzdeki engelleri kaldırabilmek için sizi daha çok cesaretlendirmeli. Kendinizi bırakmayın. Yaşam deneyimleriniz çok kıymetli; bilginizin ham maddesini ise aklınız sağlıyor. Güveninizi yitirmeyin.

akrep

Akrep Burcu:

Başkaları ile kendinizi karşılaştırmayın. Böyle davrandığınızda umarsız ve alaycı davranarak, karşılıklı gerginliğe neden oluyorsunuz. Yakınlarınızla ilgili sorunlar gündemde. İş yeteneğinizi kullanmak için iyi bir gün.

yay

Yay Burcu:

Maddi konularla ilgili takıldığınız konularda hiç kimsenin fikrini almak istemeyişinizin altında, kendinize olan sonsuz güven duygunuz yatıyor. Daha fazla enerjiye gereksinim duyuyorsunuz. Yapmanız gereken o kadar çok iş var ki.

oglak-1

Oğlak Burcu:

İnsan ilişkilerinde kibar ve yardımsever olduğunuz kadar, alıngansınız da. Yoğun duygusallığınız nedeniyle sürekli değişen moraliniz sizi gerçekten yıpratıyor. Bu özelliğinizi daha yapıcı bir şekilde yansıtın.

kova

Kova Burcu:

İş arkadaşınızla olan küçük tartışmanız sizi hüzünlendirebilir. İş yerinizdeki ilişkileriniz iyi olduğu ve işleriniz iyi gittiği sürece, neşeli tavrınızı sürdürmeli ve özellikle küçük sürtüşmelerden kendinizi korumalısınız.

balık

8 Eylül 2024 Akrep burcu günlük burç yorumu 8 Eylül 2024 Akrep burcu günlük burç yorumu

Balık Burcu:

İşinizle ilgili gecikmeler yüzünden eleştiriye uğrayabilirsiniz. Buna neden olan etkenin de size hiçbir yararı olmadığını görüyorsunuz. Yoğun iş yaşamınızı, seyahat düşlerinizle dengelemeye çalışıyorsunuz. Kendinize zaman ayırın.

Kaynak: Züleyha Kandöker Yiğit