Ankara hava durumu 29 Eylül, Çankaya hava durumu 29 Eylül, Keçiören hava durumu 29 Eylül, Yenimahalle hava durumu 29 Eylül, Mamak hava durumu 29 Eylül, Altındağ hava durumu 29 Eylül, Etimesgut hava durumu 29 Eylül, Bugün Ankara’da hava nasıl olacak?

Hava Durumu-1

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bugün yurtta hava nasıl olacak? 4 Ekim hava durumu! Bugün yurtta hava nasıl olacak? 4 Ekim hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Marmara'nın batısının, gece Marmara bölge geneli ile Kuzey Ege'nin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara ile Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Sıcak Hava-3

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Kilis Sıcak Hava

RÜZGAR: Genellikle güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın batısında kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

Sıcak Hava2

UYARILAR: KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; akşam saatlerinde Trakya kesiminde, gece saatlerinde İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Yalova çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Ankara   30°C

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Etimesgut, Çubuk, Gölbaşı, Polatlı, Sincan

Kaynak: Haber Merkezi