‘’Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu?’’ 29 Temmuz’da aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Gökyüzünün hareketli olduğu 29 Temmuz'da burcunuzda neler oluyor? Hangi burcu aşk, para bekliyor? İşte tüm merak edilenler...

burç-1

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 29 TEMMUZ 2024

koç 1Koç Burcu:

Sevgili Koç, bugünden itibaren iş hayatında yeni kararlar almanın zamanı geldi. Hayatını, maddi durumunu ve kariyerini değiştirecek kararı vermek üzeresin. Bir süredir istediği fakat önünde engellerin bulunduğu konularda ilerlemeye hazırsın. Artık cesaretin tam ve risk almanın zamanı geldi. Bir an önce harekete geçmek ve hak ettiğin değeri görmek istiyorsun. Bize soracak olursan, yine de kendini garanti altına alarak ve finansal güvenliğini sağlayarak hareket etmelisin. 

Tam da bu noktada kazancını katlayacağın biraz riskli ama hedefine ulaşmanı sağlayacak teklifleri de değerlendirebilirsin. Fakat en önemlisi yolunun açık ve başarılarının daim olacağı yeni bir döneme başlıyorsun. 

Gelelim aşk hayatına. Uranüs'ün güçlü enerjisi, ilişkilerini yönetmen konusunda sana yol gösterecek. Özellikle romantik ilişkinde her zamankinden daha dengeli bir rol üstleneceksin. Hem romantik hem de sorumluluklarından fazlasını üstlenmeyen bir tutumla ilişkinin dinamiklerini değiştirebilirsin. İlişkinde otorite olma çabasını bırakmanın zamanı geldi. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

boğa 2

Boğa Burcu:

Sevgili Boğa, bugün özellikle yakın çevrenin güvenilirliğini sınayacaksın. Sevdiklerine koşulsuz güvenebilmek isteyecek ve onların yanında kendini özgür hissetmeye her zamankinden çok daha fazla önem vereceksin. En yakınlarının bile dış görünüşlerinden tavırlarına, sözlerinden geçmişlerine her şeyi ince eleyip sık dokuyacaksın. Sanki bir tür hata arayışına çıkmış gibi hareket edeceksin. Tabii bu durumda, sana karşısı suç işleyen sevdiklerinden uzaklaşacak ve sosyal çevreni yeniden şekillendireceksin. 

Tam da bu noktada Uranüs'ün aşka dair de haberleri olacak. Sonsuz güven ve huzur arayışında sığınacağın limanı bulmak üzeresin. Kalbini kaptırmaktan korkma. Güzel duygular ve tatlı telaşlarla romantik bir ilişkiye hazır ol. 

Gelelim iş hayatına! İlişkilerindeki güven arayışı iş ortamına da yansıyacak. En çok da finansal ortaklıklar ve iş birliklerinde hassas olacaksın. Bu nedenle her şeyi kağıt üzerinde kusursuz hale getirmek isteyebilirsin. Alıcı çözümlerin ve öngörün sayesinde kazancını güvence altına almanın yanında ihtiyacın olan konforu da elde edeceksin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

ikizler 3

İkizler Burcu:

Sevgili İkizler, bugün her zamankinden kırılgan ve naif olacaksın. Zira Uranüs, yaralarını su üzerine çıkaracak. Fakat endişelenme, bu iyileşmenin en önemli adımı olacak. Hayatında olumlu gelişmelerin öncüsü olacak haberler alacaksın. Bunun için ilk etapta eteğindeki taşları dökmeli, omuzundaki yükleri atmalısın. Sanıyoruz ki söylemen gereken bazı şeyler var. Kırgınlıklarını dile getirmekten çekinme. Sevdiklerinden anlayış beklemek yerine kendini anlatmayı tercih et. 

İşte tam da bu noktada aşk hayatını ele almalıyız. İlişkinde çatlak sesler duyuluyor. Büyük kırılmalar meydana gelmeden önce yeni bir düzen kurmaya odaklanmalısın. Partnerine hayattan beklentilerini anlatmalı, birlikte kuracağınız gelecek için adımlar atmalısınız. 

Son olarak iş hayatına da değinmek istiyoruz. Bu dönemde, kariyerinde mevcut düzenini korumayı tercih edebilirsin. Yenilik arayışı ya da değişiklik arzusu içerisinde olmamalısın. Özellikle maddi konularda risk almayı tercih etmemelisin. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

yengeç 4

Yengeç Burcu:

Sevgili Yengeç, bugün sosyal çevrenden büyük bir enerji alacaksın. Sevdiklerinin desteğiyle güçlenecek ve zorlukları kolayca aşacaksın. Bu dönemde en çok da manevi güç hissedecek, bu sayede daha net ve kararlı olacaksın. Geleceğine etki edecek önemli kararlar konusunda seni yönlendirecek dostlarının sesine kulak vermelisin. Zira objektif olmakta zorlandığın anlarda, sevdiklerin sana yol gösterici olacak. 

İşte tam da bu noktada dostların, Uranüs'ün etkisiyle alacağın ani kararlar nedeniyle hata yapmanı engelleyecekler. Tabii her söylenene değil, hayatında olumlu etkiler bırakmak isteyen dostlarına inanmalısın. Aynı zamanda sezgilerine ve iç sesine de güvenmelisin. Romantik tercihlerinde hassas olmalı, partnerinin tavsiyelerini de göz önünde bulundurmalısın. 

Son olarak iş hayatını ele almalıyız. Bu dönem kariyerinde de ani değişikliklerin habercisi olabilir. Ne dersin yeni bir iş kurmanın ya da hayatını yeniden düzenlemenin zamanı gelmedi mi? Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

aslan 5

Aslan Burcu:

Sevgili Aslan, bugün kazanmak ve başarmak konusunda her zamankinden çok daha hevesli olacaksın. Geleceğini inşa etmek için duygusal bir motivasyona sahip olacak, bu yüzden hiç vakit kaybetmeden harekete geçmek isteyeceksin. Bugün başarı odaklı olsan da duygusal anlamda hassas ve özverili bir duruş sergileyeceğin de kesin. Haliyle bu durum, iş hayatında önünü açacaktır. 

Özellikle uzun vadeli hedeflerine odaklan. Uranüs'ün desteği ile daha fazlasını başarabileceğine inan. Önünde açılan kapılar, motivasyonunu ve öz güvenini artıracak. Öte yandan bu dönemde, otoriteni sağlamlaştırma şansını iyi degerlendir. Gücünü hem kendine hem üstlerine kanıtlayacaksın. 

Gelelim aşk hayatına. Duygusal ruh halin, ilişkilerine de yansıyacak. Bugünlerde her zamankinden daha romantik olacaksın. Aşkı arayacak, kalıcı bir ilişki için flörtleşmeye hazır olacaksın. Çekiciliğini ortaya çıkar, çapkın ve eğlenceli kişiliğinle haftaya keyifli başla. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

başak 6

Başak Burcu:

Sevgili Başak, bugün kendini neşeli ve canlı hissedeceksin. Bulunduğun her ortama neşe katacak, dikkat çekecek ve kendine hayran bırakacaksın. Bu denli enerjik ve hayattan keyif alan ruh halinle güzel bir haftaya başlıyorsun. Hafta boyunca çok eğlenecek, mutlu olacak ve karşılığını alacaksın. İyi haberler duymaya, sağlığın ve geleceğine dair olumlu gelişmelere hazır ol. 

Zira, Uranüs'ün şifalı enerjisi modunu yükseltmele kalmayacak. Sana sağlık ve bereket de getirecek. İşlerin bir anda yoluna girdiği bir bu dönemde kendini her zamankinden iyi hissedeceksin. Öz güveninin tazelenmesi ile birlikte kariyerinde de yeni bir döneme başlayabilirsin. Belki yeni bir işe girişmenin ya da yeni bir kariyer planı yapmanın zamanı gelmiştir. 

Kesifli başlangıçlar denince aşkı da unutmamalıyız. Dünyaevine girmek, hayatını aşkla birleştirmek alacağın önemli kararlardan biri olacak. Sanıyoruz, sevginin iyileştirici gücü de üzerinde olacak. Bu da neşene, neşe katacak... Hayatın tüm güzelliklerini kucakla ve bu hafta mutluluğun tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

terazi

Terazi Burcu:

Sevgili Terazi, bugün yola çıkacaksın. Gitmek, görmek ve hatta yaşamak istediğin o yere bir bilet almanın zamanı geldi. Artık yerinde durmamalı, kaygılarından kurtularak harekete geçmelisin. Hareket enerjisinin sana katacakları ile hayatının bu halini eskisinden çok daha fazla seveceksin. Kararsızlıklardan, olumsuzluklardan ve dengeyi kurup adaleti sağlama çabasından bir anlığına da olsa vazgeçmelisin. Bu senin günün! 

Uranüs'ün desteği ile gücüne güç katmaya odaklan! Mümkünse kendi yolunu çiz, heyecana ve maceraya atıl! Özellikle iş hayatında ani kararlar ile beklenmedik hedeflerin peşine düş. Alacağın riskler sayesinde hobilerini kazanca dönüştürme şansın bir hayli yüksek. Kazanç kapıların açılıyor, girişimlerin hayallerinin ötesine ulaşmanı sağlıyor... Gözünü dört aç! 

Son olarak her zaman sorumluluklar ve planlara odaklandığın aşk hayatını ele almalıyız. Bu kez dengeyi kurma, fazla düşünme ve plan yapma. Sadece yaşa ve aşkın tadını çıkar. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

akrep

Akrep Burcu:

Sevgili Akrep, bugün hızlanacaksın! Heyecana kapılacak, hayatı değiştirmeye odaklanacak ve aynı anda pek çok şey yapmak isteyeceksin. Fakat Uranüs, aklını karıştıracak ve zaman zaman hızını da kesecek. Bu astrolojik engele takılmazsan, yapacaklarını bilmeni isteriz. Kafa karışıklıklarını çözmekten fazlasına ve biraz da dengeye ihtiyacın var. 

Öncelikle iş hayatını ele alalım! İlk olarak kariyerinde güçler dengesini değiştirebilirsin. Doğal bir lider olarak olman gereken statüye ulaşabilirsin. Bir çırpıda yükselebilir, ama dikkatli olmazsan bir anda gücün baş döndürücü etkisi ile kazandıklarını riske atabilirsin. Bu nedenle kontrollü ilerlemelisin. Ayrıca risk alarak kâr da elde edeceğin bir gündesin. Bugün yatırım yap! 

15 Eylül 2024 Akrep burcu günlük burç yorumu 15 Eylül 2024 Akrep burcu günlük burç yorumu

Gelelim aşk hayatına! Geçmiş aşkın kaygısı, özlemi ve heyecanı seni yeniden sarabilir. Mevcut ilişkinde sorunlar aklını karıştırarak bu hasreti perçinleyebilir. Geçmiş ile gelecek arasına sıkışabilirsin... Dikkatli ol, kalbinin sesini dinle ve olman gereken yeri bul. Gerçek aşk seni çağırıyor. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

yay

Yay Burcu:

Sevgili Yay, bugün kazanacak ve harcayacaksın. Alım satım konularını ve nakit akışını ele almamız gereken bir güne başlıyorsun. Kârlı anlaşmalar, riskli yatırımlar ve kazancı bol ticari girişimler gündeminde yer alabilir. Taşınmazlarını, paraya dönüştürmek ve elde ettiğin parayı katlayarak artırmak için alternatifler bulmuş olabilirsin. Uranüs'ün kazandıran enerjisiyle büyümeye ve ilerleme fırsatı bulabilirsin. 

Tabii bu astrolojik enerjiyi nasıl kullanacağın çok önemli. Örneğin büyük riskler ve kontrolsüz adımlar nakit akışının önünde bir engel olabilir. Bugün akılcı ve getirisi yüksek olan, fakat finansal güvenliğini sağladığın üretimlere imza atmalısın. Üretmek, seni hayallerine götüren yol olacak. 

Biraz da aşktan söz edelim. Aşkın enerjisi de kazanma enerjisine benziyor. Özellikle de bugün... Partnerine romantik sürprizler yapmaya ne dersin? Aşkınızı pekiştirecek ve ilişkinize heyecan katacak adımlar atabilirsin. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Oğlak BurcuOğlak Burcu:

Sevgili Oğlak, bugün iç sesinin seni yönetmesine izin ver. Matematiksel veriler, bilgi ve tecrübe ışığında hareket eden akılcı kişiliğine ters de olsa biraz sezgisel hareket etmek sana iyi gelecektir. Bazı şeylerin matematiği yoktur, mesela duyguların. Hadi dinle kalbin ne diyor? Bu haftayı buna göre şekillendir ve sınırlar olmadan yaşa! 

Uranüs, bu enerjini ve cesaretini ödüllendirecek. Bir de bakmışsın gerekenden çok daha az çaba sarf ederek başarı elde etmişsin. Özellikle de maddi konularda refaha ulaşmanı sağlayacak bu gelişmelere açık ol. 

Gelelim aşk hayatına! Başta da dediğimiz gibi duyguların sınırı, matematiği ve çoğu zaman mantığı yoktur. Her şeyi kontrol edecek güçte olduğunu biliyoruz. Fakat bu kez yapmamanı tavsiye ediyoruz. Bırak kalbin seni aşka götürsün. Heyecanın ve aşkın tadını çıkar. Kalbinin alışık olmadığın bir ritimle atması sana güç verecektir. Onunla kendini çok daha değerli hissedeceksin. Düşünmeden aşkı yaşama cesareti seni büyütecek ve mutlu edecek. Üstelik bu uzun zamandır ihtiyacın olan mutluluk. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

kova

Kova Burcu:

Sevgili Kova, bugün kişisel hedeflerinin ve arzularının peşine takıl. Sen olmaya, özgür olmaya ve hayata odaklan. Bu sayede özellikle uzun vadeli kariyer hedeflerine kolayca ulaşabilirsin. Ne istediğine karar vererek ilk adımı atman yeterli olacaktır. Zira Uranüs, bugün yolunu açmaya hazırlanıyor. Temellerini bugün attığın her işte başarılı olma ihtimalin son derece yüksek. Daha net ifade etmek gerekirse, bugün bir dilek dile ve olması için geri sayıma başla. Tabii olumlu ve ilerleme odaklı dilekler dilemeyi unutma. Manevi değil maddi konuları odaklan. 

Çok para kazanacağını söylemiş miydik? Gökyüzündeki ilerleyiş, finansal dengeni değiştirebilir. Miras, nafaka ya da borçların ödenmesi yoluyle yeni gelir kaynakları elde edebilirsin. 

Aşk hayatında ise bu kadar şanslı olmayabilirsin. Uranüs, birtakım negatif enerjileri de beraberinde getirebilir. Yol ayrımları ve ayrılıklar gündemde olabilir. Biraz hüzün yaşasan da kalbin dinlendiğinde huzura kavuşacaksın. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

balık

Balık Burcu:

Sevgili Balık, bugün toplumsal konulara öncelik vereceksin. Kişisel hedefler yerine, geniş kitleleri ilgilendiren meselelerle ilgileneceksin. Toplumsal şifa enerjisini yöneten Uranüs'ün de desteği ile fark yaratacaksın. Haftaya özellikle hayvanlar ve doğayı ilgilendiren konulara dikkat çekecek mücadelelerle başlayacaksın. Senin zaferin hayatın seyrini değiştirebilecek güçte olacak. Haliyle çokça takdir edilecek ve alkışlanacaksın. İmza atın başarılarla gurur duymaya hazır ol. Görünen o ki bugün paradan ya da güçten çok daha fazlasını kazanacaksın. 

İşte tam da bu noktada gökyüzünün olumlu enerjisi üzerinde olacak. Derler ya 'paylaştıkça çoğalacaksın'. Sosyal çevrenin de genişleyeceği bu dönemde aşkı, dostluğu ve arkadaşlığı da bulmak üzeresin. 

Gelelim iş hayatına! Toplumsal konulardaki motivasyonun iş hayatına da yansıyacaktır. Hırslarını doğru yönetirsen, elde edeceğin güce inanamayacaksın. Maddi ve manevi anlamda beslendiğin, keyif aldığın bir haftaya başlıyorsun. Bol şans. Yarın görüşmek üzere, sevgiyle kal...

Muhabir: Gökçe Acar