Kültür Sanat

4n1k 2 filminin konusu ne, oyuncuları kim?

4n1k 2 filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam televizyonda yayınlanacak film merak konusu oldu. Peki, 4n1k 2 filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Abone Ol

4n1k 2 filmi 2018 yılında çıkan romantik/komedi türünde bir filmdir. 4n1k 2 filminin yönetmenliğini Murat Onbul yaparken, senaristliğini Deniz Coşkun üstlenmiştir. Peki, 4n1k 2 filminin konusu ne? 4n1k 2 filminin oyuncuları kim? 4n1k 2 filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

4N1K 2 FİLMİNİN KONUSU NE?

Bir süredir birlikte olan Yaprak ve Ali, ilişkilerini çetenin diğer üyelerinden saklar. Aralarına yeni katılan Barış ise, Ali’nin hayatını zorlaştırmaya başlamıştır. Grubun aksi üyesi Gökhan, hayallerindeki kız ile birlikte olmak için türlü fedakarlıklar yapmak zorunda kalır. Sinan ise artık tüm cazibesini kaybedince, güzellik kavramını sorgulamaya başlar. Büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olan Oğuz, annesi Zeliş Sultan’a hayatının en büyük kabusunu yaşatır. Bütün bu kargaşa içerisinde arkadaşları ve aşkı arasında kalan Yaprak, büyük bir sınav vermek zorunda kalır.

4N1K FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Gözde Mutluer-Yaprak

Atakan Hoşgören-Ali

Burak Yörük-Barış

Sina Özer-Gökhan

Cihan Şimşek-Sinan

Cemrehan Karakaş-Oğuz

4N1K FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

4n1k 2 filmi 31 Temmuz Çarşmaba günü saat 20:00'de NOW TV'de yayınlanacak.