Hava Durumu

6 Ekim Ankara Hava Durumu: Bugün Ankara’da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Ekim Ankara hava durumu tahminini paylaştı. Peki, Ankara’da hava nasıl olacak? İşte, Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Etimesgut hava durumu!

Abone Ol

Ankara hava durumu 6 Ekim, Çankaya hava durumu 29 Eylül, Keçiören hava durumu 29 Eylül, Yenimahalle hava durumu 29 Eylül, Mamak hava durumu 29 Eylül, Altındağ hava durumu 29 Eylül, Etimesgut hava durumu 29 Eylül, Bugün Ankara’da hava nasıl olacak?

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı ile İzmir’in kuzey kesimleri ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Kırklareli çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının batı bölgelerde 1-3 derece azalacağı, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle güney ve güneydoğu, doğu kesimlerde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR: KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI :Yapılan son değerlendirmelere göre; Kırklareli çevrelerinde görülecek gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli olması beklendiğinden, olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Ankara   29°C

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Az bulutlu ve açık

Çankaya, Keçiören, Yenimahalle, Mamak, Altındağ, Etimesgut, Çubuk, Gölbaşı, Polatlı, Sincan