FETÖ terör örgütünün lideri Fethullah Gülen’in ölümü üzerine Abdurrahman Dilipak, sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bu mesaj, birçok kişi tarafından desteklenirken, bazı eleştirilerin de hedefi oldu.

Abdurrahman Dilipak’ın mesajı

Abdurrahman Dilipak, Gülen’in ölümü sonrası yaptığı paylaşımda, "Gülen ölmüş. İnan lillah ve inan aleyhi raciun. Allahtan geldik ve Allaha döndürüleceğiz" ifadelerini kullandı. Bu cümlelerle, ölümün ardından herkesin hesabının görüleceğini vurgulayan Dilipak, "Gülen ve ağlayan adamın öbür dünyada gülecek mi, ağlayacak mı olduğunu o zaman göreceğiz" dedi.

Dilipak

Sosyal Medya Tepkileri

Dilipak'ın bu paylaşımı, sosyal medyada hızlıca yayıldı ve farklı tepkilere yol açtı. Bir kısım kullanıcı, Dilipak’a destek vererek, mesajını cesurca bulurken, diğerleri ise bu tür açıklamaların provokatif olduğunu belirtti. Sosyal medya platformlarında, Gülen’in ölümünün ardından yapılan tartışmalar, Dilipak’ın ifadesiyle daha da alevlendi.

19 Ekim ne günüdür? 19 Ekim'de ne oldu? 19 Ekim ne günüdür? 19 Ekim'de ne oldu?

Abdurrahman Dilipak,-1

Dilipak, paylaşımında, "Gülencileri güldüren ve ağlatanların da hesabı o gün görülecek" diyerek, geçmişte yaşanan ihanetlerin ve mağduriyetlerin öteki dünyada karşılaşılacak sonuçlarına dikkat çekti. Bu mesaj, birçok kişinin dikkatini çekti ve farklı yorumlara yol açtı. "Bu günü şahidliklerin çoğu o gün geçerli olmayacak sanıyorum" diyerek, gelecekte yaşanacak hesaplaşmaların önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi