Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, görkemli bir törenle evlendi. Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen düğünde Ayça Çağla Altunkaya'nın şıklığı kadar, soyadını 'Ilıcalı' olarak güncellemesi de dikkat çekti. Altunkaya'nın kendi soyadını kullanmaması da konuşulanlar arasındaydı.

Çağla Acun

Acun Ilıcalı ile aşk yaşamaya başladığından beri Instagram hesabını profili gizli şekilde kullanan ve sadece tanıdığı kişilerden gelen takip isteklerini kabul eden Ayça Çağla Altunkaya, nikahtan saatler sonra soyadını "Ilıcalı" olarak güncelledi. Altunkaya'nın kendi soyadını kullanmaması da dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan özel hayatını gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden Altunkaya Instagram hesabından herhangi bir paylaşım yapmayı da tercih etmiyor.

Cağla-1

Madrigal konserinde Yıldız Tilbe sürprizi! Madrigal konserinde Yıldız Tilbe sürprizi!

SÜPER MİNİ GELİNLİK TERCİH ETTİ

Acun Çağla2

Nikahta Ayça Çağla Altunkaya tül detaylı sade şık bir gelinlik tercih ederken Acun Ilıcalı da siyah damatlık giydi. Atunkaya nikah sonrası organize ettikleri partide de süper mini peri kızı işlemeli gelinliğiyle göz kamaştırdı. Fenomenler Ne Giymiş hesabında yer alan habere göre; dünyaca ünlü bir markaya ait olan gelinliğin fiyatı 87 bin 200 TL. Acun Ilıcalı ise damatlığın ardından yıllardır vazgeçemediği siyah tişörtlerinden giydi.

Kaynak: Haber Merkezi