Dünyaca ünlü Amerikalı yazar Adam Fawer, 8. D&R Kitap Fuarı kapsamında Türkiye'de okuyucularıyla buluşuyor. Olasılıksız, Empati ve OZ gibi eserleriyle tanınan Fawer, 19-29 Ekim tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da 5 farklı D&R mağazasında imza günleri gerçekleştirecek.

Adam Fawer (1)-1

Ödüllü Yazar Adam Fawer, Ankara ve İstanbul Turnesine Çıkıyor

Olasılıksız, Empati ve OZ adlı romanlarıyla dünya çapında geniş bir okur kitlesine sahip olan Adam Fawer, 8. D&R Kitap Fuarı kapsamında Türkiye’de okurlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 19-29 Ekim tarihleri arasında Ankara ve İstanbul'da toplam 5 imza günü düzenleyecek olan Fawer, yeni eseri Mobius ile hayranlarıyla bir araya gelecek.

D&R Kitap Fuarı’nda Edebiyat Coşkusu

Geleneksel hale gelen D&R Kitap Fuarı, bu yıl Türkiye’nin 53 ilindeki 200’den fazla D&R mağazasında kültür sanat tutkunlarını bir araya getiriyor. 3 Kasım’a kadar sürecek olan fuar, yerli ve yabancı yazarların imza günleri, söyleşileri ve çeşitli etkinliklerle dolu bir program sunuyor. Fawer’ın katılımıyla fuar, daha da zenginleşiyor.

Adam Fawer (2)

Adam Fawer Kimdir?

İZKİTAP'a ilk günden yoğun ilgi İZKİTAP'a ilk günden yoğun ilgi

Adam Fawer, 2006 yılında yayımlanan ilk romanı Olasılıksız ile büyük bir çıkış yakaladı. Bu eser, on sekiz dile çevrildi ve "en iyi ilk roman" dalında 2006 International Thriller Writers Ödülü'nü kazandı. Ardından gelen Empati, özellikle Almanca, Japonca ve Türkçe dillerine de çevrilerek geniş bir okuyucu kitlesi buldu. Fawer, farklı temalar etrafında örülmüş eserleriyle dikkat çekiyor ve Mobius ile okuyucularını yine sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor.

Adam Fawer (4)

Turne Takvimi

Fawer'ın imza günleri şu tarihlerde gerçekleştirilecek:

  • 19 Ekim Cumartesi 15:00 D&R Akasya
  • 20 Ekim Pazar 15:00 D&R İstinyePark
  • 23 Ekim Çarşamba 17:00 D&R Ankara Tunalı
  • 24 Ekim Perşembe 17:00 D&R Ankara Bilkent
  • 29 Ekim Salı 15:00 D&R Bağdat Caddesi

Adam Fawer (3)

Fawer, okurlarıyla bu etkinliklerde bir araya gelerek, yeni eseri Mobius hakkında sohbet edecek ve kitaplarını imzalayacak. Bu fırsatı kaçırmayın!

Kaynak: Haber Merkezi