Sosyal medya içerik üreticisi Bersu Coşkun, son paylaşımıyla milyonları etkileyerek gündeme oturdu. Peki Ağlama Noktası nedir? Ağlama Noktası nerededir? İşte tüm merak edilenler.

Ağlama Noktası (1)

Ağlatan vücut noktası nedir? 

Bersu Coşkun'un "Herkesi ağlatan vücut noktası" başlıklı paylaşımı, genç kızın omuz bölgesinde yaptığı basit masajın ardından yaşadığı duygusal anları içeriyordu. Video kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü ve binlerce kişi tarafından paylaşılarak izlendi.

Ağlama Noktası (3)

Ağlama Noktası nerededir?

Bersu Coşkun, vücutta yer alan ve duygusal anıların biriktiği iddia edilen "ağlama noktası"nı keşfettiğini iddia ederek, köprücük kemiği ile omuz arasında yapılan bir masajın ardından yaşanan etkileyici anları takipçileriyle paylaştı.

Ağlama Noktası (3)

Ağlama Noktası masajı nasıl yapılır?

Bersu Coşkun, köprücük kemiği altından omza kadar olan bölgeye odaklanarak işaret parmağı ve orta parmağıyla masaj yapmayı gösterdi.Önce tek sonrada iki parmağı ile masaja devam ediyor. Bu masajın, bu bölgede biriken üzüntüler ve acılarla bağlantılı olduğunu iddia eden Coşkun, masajın ardından genç kızın ansızın ağlamaya başlamasını ve bu durumu "acılarımızı biriktirdiğimiz yer" olarak tanımlamasını aktardı.

KPSS 2024 Ön Lisans tercihleri ne zaman? KPSS 2024 Ön Lisans tercihleri ne zaman?

Bersu Coşkun, videoda ayrıca izleyicilere kendi kendine terapi yapmanın ve bu noktadaki enerjiyi rahatlamak için aşağı doğru itmelerinin nasıl gerçekleştirileceğini de anlattı. "Çok daha iyi hissedeceksin" vurgusuyla paylaştığı bilgiler, izleyicilerin dikkatini çekti.

Kaynak: Haber Merkezi