Yavuz Bingöl 5. kez dünyaevine giriyor Yavuz Bingöl 5. kez dünyaevine giriyor

“Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım” diyen Onur Akay Ahu Tuğba’nın  yaşadığı rahatsızlığı açıkladı.

Ahu Tuğba Ve Kızı

Yeşilçam’ın unutulmayan isimlerinden ünlü oyuncu Ahu Tuğba, 1991 yılında Arnavut asıllı Amerikalı Doktor Timmy Alejtanij ile dünya evine girmiş ve o evliliğinden 1992 yılında kızı Anjelik Calvin’i dünyaya getirmişti. Ünlü oyuncu senelerdir kızı ile Amerika’da yaşıyordu ve geçtiğimiz aylarda Amerika’da trafik kazası geçirmiş, 8 saat boyunca süren ameliyatın ardından 3 hafta yoğun bakım ünitesinde tedavi görmüş ve normal odaya alınıp Mayıs ayında ise taburcu olmuştu.

Yeniden hastaneye kaldırıldığını kızı Anjelik duyurmuş ve sevenlerinden dua istemişti.

Onur Akay Ahu Tuğba 1

Bu sefer Ahu Tuğba’nın yakın dostu ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, ünlü oyuncu için dua istedi ve Tuğba’nın KOAH hastası olduğunu duyurdu. Instagram adresinden paylaşım yapan Akay, “Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı "KOAH" olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama Onur abiciğim bu aramızda kalsın dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika'da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin...” ifadelerini kullanarak Ahu Tuğba ile çekilmiş fotoğraflarını da paylaştı.

Onur Akay Ahu Tuğba

Kaynak: Haber Merkezi