Siyaset

AK Partili Muammer Avcı Kalp Krizi Geçirdi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, geçirdiği kalp krizi sonucu Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Abone Ol

Avcı'nın kalbinin besleyen ana damarlarından birinin tıkalı olması nedeniyle stent takıldığı bildirildi. Şu anda yoğun bakımda tedavi altına alınan Avcı'nın sağlık durumu hakkında hastane yetkililerinden açıklama yapıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesiyle birlikte memleketine dönen AKP Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, sabah saatlerinde ani bir kalp krizi geçirdi. Acil olarak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Avcı, burada yapılan ilk müdahalede stent takıldı. Hastane yetkililerinin verdiği bilgilere göre, Avcı'nın genel sağlık durumunun stabil olduğu ve bir süre yoğun bakımda kalacağı belirtildi.

Başhekimden Açıklama

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Burak Bahadır, Avcı'nın sağlık durumunun genel olarak iyi olduğunu ifade ederek, "Muammer Avcı'nın sağlık durumu sürekli olarak izlenmektedir. İlk müdahale başarılı geçti ve bir süre yoğun bakımda gözetim altında kalacak" şeklinde açıklama yaptı.

Muammer Avcı Kimdir?

Muammer Avcı, 1964 yılında Zonguldak'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra çeşitli iş alanlarında tecrübe kazandı. Siyasi kariyerine AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev alarak başladı ve 2018 seçimlerinde AKP'den Zonguldak milletvekili seçildi. Siyasi yaşamında, bölgesel kalkınma ve ekonomik projeler üzerine çalışmalar yapmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.