Oyuncu Ali Burak Ceylan'ın hayatı merak edilen konular arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Ali Burak Ceylan kimdir? Ali Burak Ceylan kaç yaşında? Ali Burak Ceylan aslen nereli? Ali Burak Ceylan ne mezunu? Ali Burak Ceylan'ın sevgilisi kimdir? Ali Burak Ceylan hangi dizilerde rol aldı'' sorularını aratılıyor. Peki, Ali Burak Ceylan kimdir? Ali Burak Ceylan kaç yaşında? Ali Burak Ceylan aslen nereli? Ali Burak Ceylan ne mezunu? Ali Burak Ceylan'ın sevgilisi kimdir? Ali Burak Ceylan hangi dizilerde rol aldı? İşte tüm merak edilenler...

Ali Burak Ceylan

ALİ BURAK CEYLAN KİMDİR?

Ali Burak Ceylan, 26 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Aslen Trabzonlu olduğu bilinmektedir. Ali Burak Ceylan 14- 16 yaşlarında Demir sporda Başarılı bir güreşçiydi. Geçirdiği rahatsızlık yüzünden Güreşi bıraktı ve daha sonra binicilik sporuna başladı. Üniversite eğitimini Kocaeli Üniversitesi Atçılık ve Antrenörlüğü Bölümü'nde tamamlamıştır. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde oyunculuk eğitimi gördü. Bedensel ve zihinsel engelli vatandaşlarımıza atla terapi ve rehabilitasyon çalışmaları yaptı. 

Ali Burak Ceylan Aslen Nereli

2014 yılında “Diriliş Ertuğrul” dizisinde birkaç bölümünde at binme sahnelerinde rol almıştır.

Şampiyonlar Ligi'nde hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı! Şampiyonlar Ligi'nde hangi maçlar var? 19 Eylül 2024 maç programı!

Ali Burak Ceylan, 2015 yılında yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı ve başrolünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı “Kara Sevda” dizisi ile dizi oyunculuğuna başladı.

2017 yılında yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı “Kalp Atışı” adlı dizide Ali Burak Ceylan; Oğuz karakterini canlandırırken Gökhan Alkan, Öykü Karayel, Ege Kökenli, Fatih Dönmez, Hakan Gerçek ile beraber rol aldı.

Ali Burak Ceylan Dizileri

ALİ BURAK CEYLAN DİZİLERİ?

2017 - Kalp Atışı (Oğuz Dağçakrak)(TV Dizisi) 
2016 - Reis (Korhan)(Sinema Filmi)
2015 - 2016 - Kara Sevda (Tufan Kaner) (TV Dizisi) 
2014 - Diriliş Ertuğrul (TV Dizisi)

Ali Burak Ceylan Kimdir

ALİ BURAK CEYLAN'IN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Ali Burak Ceylan'ın şu an bir sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Ceylan bir dönem kendisi gibi oyuncu Merve Çağıran ile birlikteydi.

Kaynak: Haber Merkezi