Kim kimdir?

Alper Ulusoy kimdir?

Alper Ulusoy'un hayatı merak ediliyor. Peki, Alper Ulusoy kimdir? Alper Ulusoy kaç yaşında, nereli? Alper Ulusoy hangi takımlı? Alper Ulusoy'un eşi kimdir?

Abone Ol

Bir dönem FIFA kokartı takan Süper Lig hakemi Alper Ulusoy, hakemliği bıraktığını açıkladı. Peki, Alper Ulusoy kimdir? Alper Ulusoy kaç yaşında, nereli? Alper Ulusoy hangi takımlı? Alper Ulusoy'un eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

ALPER ULUSOY KİMDİR?

Alper Ulusoy, 5 Ekim 1981'de İzmir'de doğmuştur. Alper Ulusoy Süper Lig'de ilk kez 20 Ekim 2002'de MKE Ankaragücü ile Bursaspor karşılaşmasında yardımcı hakem olarak görev yaptı. 28 yaşında hakem oldu. İlk kez Eylül 2014'te Gençlerbirliği - Balıkesirspor karşılaşmasında düdük çaldı.

Ulusoy 2001 yılından beri hakemlik yapmakta olup uzun süredir Türk liglerinde orta hakem olarak görev yapmaktadır. İzmir bölgesi hakemiyken mesleği mimarlıktır.

Alper Ulusoy hakemliği bıraktığını açıkladı. Ulusoy, yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar selam; Dün itibariyle hakemlik ile ilişkimi tamamen kestim. Artık sizlere dışarıdan bir arkadaşınız olarak destek vereceğim. Hakemlik yaptığım süre boyunca istemeden de olsa üzdüğüm kimse varsa hakkını helal etsin, bende yana da helal olsun. Sizlerle çalışmak büyük bir keyifti. Umarım bir birinize sahip çıkarak, başarılarla dolu, gönlünüze göre sezonla geçirirsiniz. Baki’nin dediği gibi; “Âvâzeyi bu âleme Davud gibi sal / Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş” Hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bize. Kalın sağlıcakla" ifadelerini kullandı.