Arka Sokaklar Komiser Fikri Yeniceli kimdir? Burak Alkaş kaç yaşında, hangi projelerde yer aldı? Arka Sokaklar Komiser Fikri Yeniceli kimdir? Burak Alkaş kaç yaşında, hangi projelerde yer aldı?

KÜBRA KELKİT KİMDİR?

Kübra Kelkit'in yaşı hakkında net bir bigi yok.

Alperen Duymaz Eş
Alperen Duymaz eşi Kübra Kelkit ile gözlerden uzak bir evlilik sürdürdüğü için haklarında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit çifti 2020 yılında dünyaevine girmiştir. Alperen Duymaz’ın eşi ne iş yapıyor sorusu da hayranları tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Kübra Kelkit’in öğretmenlik yaptığı bilinmektedir. Bir dönem Çankırı'da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit, Alperen Duymaz ile evlendikten sonra İstanbul'a tayin olmuştur.

Alperen3-1

Şimdilerde İstanbul'da bir okulda öğretmenlik yapmaktadır. Kendisinin rehberlik öğretmeni olduğu bilinmektedir. Öğretmenlik mesleğine Çankırı’da başladığı bilinen Kübra Kelkit, burada Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde rehber öğretmeni olarak görev almıştır. 

Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz evli mi? Leyla dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz kimdir? Alperen Duymaz evli mi?

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

A I P E R E N 1
Alperen Duymaz 3 Kasım 1992, Ankara, Türk oyuncu ve mankendir.

Alperen Duymaz 500X500.Png2

Aslen Ankara Mamak Kıbrısköy doğumlu olan Duymaz, lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı diziyle oyunculuğa adım attı.

Muhabir: Buse SARI