Altındağlı gençler Yaz Okullarına koştu. Sportif ve kültürel faaliyetlere büyük önem veren Altındağ Belediyesi, gençleri Yaz Okulu ve Yaz Spor Okullarında buluşturdu. Altındağlı gençler Yaz Okulu ve Yaz Spor Okullarına büyük ilgi gösterdi. 50’den fazla branşta kursun açıldığı Yaz Okullarına bu yıl tam 14 bin 448 çocuk başvuru yaptı. 

Altındag Gencler Yaz Okulu 2024 4

SPOR VAR, SANAT VAR, EĞLENCE VAR, ÜCRET YOK…

Altındağlı gençlerin kişisel gelişimlerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Tiryaki “Gençlerimizi ve çocuklarımızı belediyemizin hizmete açtığı yaz okullarında buluşturmaya büyük özen gösteriyoruz. Evlatlarımızın yaz boyunca eğitimden uzaklaşmasını, sokaklarda zararlı alışkanlıklar ya da arkadaşlıklar edinmesini istemiyoruz. 50’den fazla branşta kurs açtık. Tüm etkinlikler ücretsiz… Yaz okullarımızda spor var, sanat var, eğlence var. Ama ücret yok… Tüm Altındağlı evlatlarımızı bu kurslardan faydalanmaya davet ediyorum” dedi. 

Çankaya'da  9 - 15 Eylül Etkinlikleri: Konserler, Tiyatro ve Daha Fazlası Çankaya'da 9 - 15 Eylül Etkinlikleri: Konserler, Tiyatro ve Daha Fazlası

Altındag Gencler Yaz Okulu 2024 5

“GENÇLERİMİZİN GÖSTERDİĞİ İLGİ HER YIL DAHA DA ARTIYOR”

Başkan Tiryaki “Yaz tatillerini verimli bir şekilde geçiren çocuklarımızın eğitim hayatında da başarılı olduğunu yıllardır gözlemliyoruz ve bundan büyük memnuniyet duyuyoruz. Gençlerimizin gösterdiği ilgi, her yıl daha da artıyor. Daha fazla çocuğumuza ulaşmak için de ne gerekiyorsa yapıyoruz” ifadelerini kullandı.  

Altındag Gencler Yaz Okulu 2024 2

EN ÇOK İLGİ YÜZME, TEKVANDO VE JİMNASTİĞE

Kurslardan faydalanmak isteyen gençlerin Altındağ’da ikamet etmesi ve gençlik merkezlerinden birine üye olması yeterli... Yaz Okullarında 50’den fazla farklı branşta kurs yer alıyor. Altındağlı gençlerin en çok ilgi gösterdiği kurslar arasında yüzme, tekvando, jimnastik, satranç, futbol ve voleybol bulunuyor.

Altındag Gencler Yaz Okulu 2024 3

Kaynak: Haber Merkezi