Altındağ Belediyesi ve Altındağ İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle, Altındağ Belediyesi bünyesinde görev yapan personeller için "Öfke Kontrolü" konulu seminer düzenlendi. Altındağ Sağlıklı Hayat Merkezi'nde görevli psikolog Mustafa Sait Mert tarafından gerçekleştirilen seminere, personeller büyük ilgi gösterdi.

Altındag Beledıyesı Salı Sohbetlerı 2024 3

Seminerde, öfke sorununun günlük hayatta yol açtığı problemler, ortaya çıkan sağlık sorunları, öfkeyi yönetirken kullanılan yöntemler, doğru bilinen yanlışlar, stresin yol açtığı durumlar hakkında bilgi verildi. Sinir, stres ve öfke kavramlarının üzerinde durulan seminerde ayrıca, öfke yönetim sürecinde yapılması gerekenler hakkında da tavsiyelerde bulunuldu. 

 Altındag Beledıyesı Salı Sohbetlerı 2024 1

“BUNDAN BÖYLE HER SALI SEMİNERİMİZ VAR”

Belediye personellerine yönelik gerçekleştirilen seminerlerin, her hafta düzenli olarak devam edeceğini dile getiren Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Personellerimizin büyük ilgi gösterdiği seminerleri bundan böyle her hafta aynı gün yapacağız. Salı günleri yapılacak seminerlere ‘Salı Sohbetleri’ ismini verdik.

Ahilik ve Seymenlik Geleneği İstişare Edildi Ahilik ve Seymenlik Geleneği İstişare Edildi

Altındag Beledıyesı Salı Sohbetlerı 2024 5

Her hafta Salı günleri personellerimizi kendi alanlarında uzman kişilerle buluşturacağız. Personelimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz. Önümüzdeki haftalarda da farklı konularda seminerlerde düzenlenecek” dedi.

Altındag Beledıyesı Salı Sohbetlerı 2024 2

Kaynak: Haber Merkezi