Altındağ Belediyesi, Altındağlı minik öğrencilere ağız ve diş sağlığı seti hediye etmeye devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, bugün de Şehit Fatih Korçam İlkokulu’nda öğrenim gören miniklerle buluştu. Tiryaki, miniklere ağız ve diş sağlığı seti hediye etti. 

Mını Mını Bırler Dıs Saglıgı Hedıye Setı 2024 3

Etimesgut'tan Çölyak Hastalarına Destek Etimesgut'tan Çölyak Hastalarına Destek

Altındağ Belediyesi’nden mini mini birlere hediye… Halk sağlığını koruma konusunda özverili çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, ilkokul öğrencilerine, ağız bakım alışkanlığını aşılamak ve diş sağlığının korunması amacıyla, içerisinde diş fırçası ve macunu bulunan ağız ve diş sağlığı seti hediye etmeye devam ediyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Halim Şaşmaz İlkokulu’ndan sonra, Şehit Fatih Korçam İlkokulu’nda eğitim gören miniklerle buluştu. Hediyelerini Başkan Tiryaki’nin elinden alan Altındağlı minikler, büyük mutluluk yaşadı.

Mını Mını Bırler Dıs Saglıgı Hedıye Setı 2024 2

“DİŞ SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİ…”

Minik öğrencilerle buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Tiryaki, “Altındağlı yavrularımızın gülüşleri hiç solmasın, gülerken dişleri ışıl ışıl parlasın, sağlıklı dişleri, sağlıklı gülüşleri olsun diye diş bakım setleri dağıtmaya devam ediyoruz. Diş sağlığı çok önemli bir konu… Bu konunun asla ihmal edilmemesi gerekiyor. Yavrularımızın diş sağlığı konusunda bilinçlenmeleri için belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapıyoruz” dedi.

Mını Mını Bırler Dıs Saglıgı Hedıye Setı 2024 1

Başkan Tiryaki, dağıtımın diğer okullarda da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Mını Mını Bırler Dıs Saglıgı Hedıye Setı 2024 6Mını Mını Bırler Dıs Saglıgı Hedıye Setı 2024 5

Kaynak: Haber Merkezi