Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt, kızı Selenay’ın, Volkan Karataş ile hayatını birleştirdiği nikah töreni ile mürüvvetini görmenin mutluluğunu aile fertleri, yakınları ve dostları ile birlikte yaşadı.

I M G 6737

Nazım Hikmet Kültür Merkezi Salon Vera'da gerçekleşen nikahı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıydı.

I M G 6129

Nikah şahidi eski Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, genç çifte sağlıkla, huzurla bir ömür mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Altındağ'da Annelere Destek Programı Altındağ'da Annelere Destek Programı

I M G 6331

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan da, nikah şahitliğini yaptığı genç çifti kutlayarak, mutlu bir evlilik birlikteliği dileğinde bulundu. Özaslan, Kurt ve Karataş ailelerini de tebrik etti.

I M G 6584

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve üç dönem Elmadağ Belediye Başkanlığı yapan Ömer Ağa Kurt, kızının nikah törenine katılan tüm konuklar ile yakından ilgilendi. Nikah törenine katılan protokol üyelerine ve nikah şahitlerine, tüm dostlarına tek tek teşekkür eden Kurt, “Değerli katılımlarınızla zenginleşen özel günümüzde sizinle birlikte olmak, bu günü daha da anlamlı kıldı. Bizimle birlikte olduğunuz ve sevgi dolu samimi dilekleriniz için kalpten şükranlarımızı sunuyorum.” şeklinde duygularını ifade etti.

I M G 6600

Ankara Kulübü Derneği Seymen ve Bacıerenleri de, en mutlu gününde Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ağa Kurt’un yanında olurken, sahnede sergiledikleri gösteriler ile salonda yaşanan mutluluk ve heyecana ayrı bir renk kattı.

Kaynak: Haber Merkezi