AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Ömer İleri Sincan’da bir dizi temaslarda bulundu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte ilk olarak Sincan’ın teknoloji üssü Bilim Sincan’ı ziyaret etti. Sincan Belediyesi, AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı ve ilçede faaliyet gösteren meslek odalarını ziyarette bulunan Milletvekili Ömer İleri daha sonra ilçenin devasa çevre dostu parkı Sincan Park’ı gezdi, bilgi aldı.

 Milletvekili Ömer İleri Ziyaret (9)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Ömer İleri Sincan temasları kapsamında ilk olarak Sincan Belediyesini ziyaret etti. Ardından Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ile birlikte Sincanlı gençleri teknoloji ile buluşturan Bilim Sincan’da incelemelerde bulundu. Bilim Sincan’da eğitim gören çocuklarla birlikte masaya oturdular, çocukların faaliyetlerine eşlik ettiler. Çocuklarla keyifli vakit geçiren Milletvekili Ömer İleri daha sonra Fatih Millet Kıraathanesinde hedef ve hayalleri için ders çalışan gençlerle sohbet etti.  

 Milletvekili Ömer İleri Ziyaret (11)

Ardından AK Parti Sincan İlçe Başkanlığı, Sincan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Sincan Ziraat Odası, Sincan Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Sincan Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifini de ziyaret eden Ankara Milletvekili Ömer İleri; Sincan’da bataklıktan 300 bin metrekarelik devasa bir sosyal alana dönüşen Sincan Parkı gezdi.

Altındağ Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek Altındağ Belediyesi'nden İş Arayanlara Destek

Milletvekili Ömer İleri Ziyaret (10)

Ömer İleri’ye Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Batı Adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gökçe, İlçe Kaymakamı Levent Kılıç ve AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan da eşlik etti. Başkan Ercan, “Çok kıymetli misafirlerimizi Sincanımızda ağırladık. Doğa ve çevre dostu Sincan Parkımızın muhteşem dönüşüm hikayesini anlattık. İlgi, beğeni ve destekleri için değerli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum.” açıklamasında bulundu. 

Editör: Ali Baran Fayık