Ankara, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı bu yıl gökyüzünde muazzam bir gösteriyle taçlandıracak. Türk Yıldızları'nın düzenleyeceği prova ve gösteri uçuşları, başkentimizin çeşitli bölgelerinde unutulmaz bir hava şovu sunacak. 28 Ağustos'tan itibaren başlayacak bu etkinlikler, şehrin gökyüzünü renklendirirken, vatandaşların yüksek seslere karşı hazırlıklı olmalarını sağlayacak detaylar Ankara Valiliği tarafından duyuruldu.

G V58I Ou Xc A E Vdsh

Ankara Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Türk Yıldızları'nın düzenleyeceği prova ve gösteri uçuşları hakkında bilgilendirme yaptı. Program kapsamında ilk olarak 28 Ağustos'ta Gölbaşı Mogan Gölü üzerinde gerçekleştirilecek çevre tanıma uçuşu, saat 18.00'de başlayacak. Ardından, 29 Ağustos'ta aynı bölgede saat 18.00'de prova uçuşları yapılacak.

Türk Yıldızları (3)

Ana etkinlik ise 30 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. İlk olarak, Anıtkabir üzerinde saat 12.00-13.00 arasında bir selamlama uçuşu yapılacak. Ardından, akşam saat 18.00'de Gölbaşı Mogan Gölü üzerinde büyük bir gösteri uçuşu düzenlenecek. Bu uçuşlar sırasında şehir merkezinde oluşabilecek yüksek sesler nedeniyle vatandaşların tedirgin olmamaları istendi.

Türk Yıldızları (2)

Mansur Yavaş’tan Bakan Kurum’a Ziyaret Mansur Yavaş’tan Bakan Kurum’a Ziyaret

Ankara Valiliği, bu etkinliklerin şehrin hava trafiği ve halkın yaşamı üzerindeki etkilerini minimize etmek için gerekli önlemleri alacaklarını belirtti. Türk Yıldızları'nın bu göz alıcı performansı, Zafer Bayramı kutlamalarına ayrı bir coşku katacak.

Kaynak: Haber Merkezi