Ankara Haberleri

Ankara’da Dev Voleybol Turnuvası Başlıyor!

Ankara’da TSYD ve TVF iş birliğiyle düzenlenen voleybol turnuvası 20-21 Eylül’de yapılacak. Turnuvada son şampiyon Halkbank ve finalist Fenerbahçe Medicana yer alacak.

Abone Ol

AXA Sigorta Efeler Ligi'nin başlamasına kısa bir süre kala, voleybolseverler için önemli bir etkinlik düzenleniyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle, geçtiğimiz aylarda kaybedilen TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu anısına organize edilen turnuva, 20-21 Eylül tarihlerinde Ankara’da yapılacak. Başkent Voleybol Salonu’nda gerçekleştirilecek bu turnuvada, Türkiye voleybolunun önemli ekipleri sahada olacak.

AXA Sigorta Efeler Ligi sezonu öncesi, voleybol tutkunlarını bir araya getirecek özel bir turnuva düzenleniyor. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) iş birliğiyle, merhum TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu anısına yapılan turnuva, 20-21 Eylül tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecek. Turnuvaya son şampiyon Halkbank, finalist Fenerbahçe Medicana, şampiyon adayları Ziraat Bankkart ve Galatasaray HDİ Sigorta katılacak.

Turnuva, TRT Tabii kanalından canlı olarak yayınlanacak ve Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak. İlk günün programında 20 Eylül Cuma günü saat 13:00’te Halkbank ile Galatasaray HDİ Sigorta karşılaşacak. Aynı gün saat 16:00’da ise Fenerbahçe Medicana ve Ziraat Bankkart karşı karşıya gelecek. İkinci gün, 21 Eylül Cumartesi günü saat 13:00’te Ziraat Bankkart ve Galatasaray HDİ Sigorta, saat 16:00’da ise Halkbank ve Fenerbahçe Medicana müsabakaları oynanacak.

Turnuvanın sonunda, dört maç sonunda en yüksek puanı toplayan takım şampiyon olacak. Eşitlik durumunda ise set skorları, kazanılan sayılar ve kart kriterleri değerlendirilecek.