Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Cedi Osman, Avrupa'ya geri döndü! Cedi Osman, Avrupa'ya geri döndü!

Bonucci

Geçtiğimiz günlerde İtalyan savunma oyuncusu Bonucci ile anlaşan Fenerbahçe, Rade Krunic transferinde de mutlu sona yaklaştı.

Rade Krunic nereli

Edin Dzeko'nun arkasına santrafor almayı planlayan sarı-lacivertli ekip bir süredir gündemine Manchester United'ın Fransız yıldızı Anthony Martial almıştı. Peki, Anthony Martial Fenerbahçe'ye gelecek mi? İşte detaylar...

Rade Krunic takımları

ANTHONY MARTİAL FENERBAHÇE'YE GELECEK Mİ?

Martial Fenerbahçe

Adı Fenerbahçe ile anılan Fransız futbolcu Anthony Martial'in hangi takıma transfer olacağı merak konusuydu. Martial, hangi takıma transfer olacağına karar verdi.

Martial

İngiliz basınında yer alan habere göre; Martial sezon sonuna kadar Manchester United'da kalmayı planlıyor. Fransız forvetin Fenerbahçe, Marsilya ve Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri geri çevirdiği öğrenildi.

Martial Kim

Premier Lig kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 28 yaşındaki futbolcunun 1 yıllık opsiyonu bulunuyor. Ancak ManU'nun bu opsiyonu kullanma ihtimali düşük görülüyor.

Martial Fenere Gelecek Mi

Bu nedenle Anthony Martial'ın 30 Haziran'da sözleşmesi sona erdiğinde Manchester United'dan bedelsiz olarak ayrılması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi