Kim kimdir?

Archie Brown kimdir? Archie Brown hangi mevkide oynuyor?

Adı Fenerbahçe ile anılan Archie Brown'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Archie Brown kimdir? Archie Brown kaç yaşında, nereli? Archie Brown hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar...

Abone Ol

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Archie Brown hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Archie Brown kimdir? Archie Brown kaç yaşında, nereli? Archie Brown hangi mevkide oynuyor? Archie Brown hangi takımda oynuyor? İşte detaylar...

ARCHİE BROWN KİMDİR?

Archie Brown, 28 Mayıs 2002'de Birmingham, İngiltere'de doğmuştur.

Genç bir oyuncu olarak Brown, İngiliz takımı Derby County'nin gençlik akademisine katıldı ve onların tek gençler birinci lig şampiyonluğunu kazandı. 2021'de İsviçre'deki Lausanne-Sport ile sözleşme imzaladı. 28 Kasım 2021'de Servette'e 3-0 yenildikleri maçta Lausanne-Sport için ilk maçına çıktı.

Brown, 11 Ağustos 2023'te Belçika kulübü KAA Gent ile dört yıllık bir sözleşme imzaladı. Belçika kulübünde forma giyen dördüncü İngiliz oldu.

Brown, 7 Haziran 2024'te Stadion ŠRC Sesvete'de İsveç'e karşı 2-1 kazanılan maçta İngiltere U20 formasıyla ilk maçına çıktı. Sonraki maçta, İrlanda Cumhuriyeti U21 ile 2-2 berabere kalınan maçta uluslararası düzeyde ilk golünü attı.

ARCHİE BROWN KAÇ YAŞINDA?

Archie Brown 22 yaşındadır.

ARCHİE BROWN NERELİ?

Archie Brown, İnglterede doğmuştur. Aslen Jamaika kökenlidir.

ARCHİE BROWN HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Archie Brown sol bek mevkisinde görev yapmaktadır.

ARCHİE BROWN HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Archie Brown Belçika kulübü KAA Gent forması giymektedir.

ARCHİE BROWN FENERBAHÇE

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Archie Brown için Gent ile resmi temas kurdu ve kulübün beklentisini sordu. Brown, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor ve olası bir teklife sıcak bakıyor. Kulüpler arasında bonservis konusu görüşülüyor.