Armageddon, dini ve tarihi bir yere sahip bir sözcüktür. Armageddon kelimesinin anlamı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Armageddon nedir? Armageddon Savaşı nedir? Armageddon Savaşı kimler arasında olacak? İşte detaylar...

Armageddon Savaşı Kimler Arasında

ARMAGEDDON NEDİR? 

Armageddon kelimesi; müthiş savaş, mahşer, iyilerle kötüler arasındaki son savaş ve tanrı ile şeytan arasındaki son savaş anlamlarına gelir.

İş Sanat'tan İstanbul ve Ankara'da ücretsiz çocuk atölyeleri İş Sanat'tan İstanbul ve Ankara'da ücretsiz çocuk atölyeleri

Armageddon Nedir

ARMAGEDDON SAVAŞI NEDİR?

Dini kaynaklara göre dünyanın sonu geldiği zaman yapılacağı kehanet edilen büyük kıyamet savaşı Armageddon olarak bilinmektedir. Bu kıyamet savaşı dünyayı bütünüyle yok edecek ve ciddi bir kaosa sürükleyecek savaştır.

Armageddon Ne Anlama Gelir

ARMAGEDDON SAVAŞI KİMLER ARASINDA OLACAK?

Dini açıdan öne çıkan bilgiye göre Armageddon savaşı, Yahudiler ve evanjelikler bir yanda, diğer insanlar öteki tarafta karşılıklı yapılacak bir savaştır. Bu savaş neticesinde Yahudiler ve evanjelikler kazanarak dünyaya hakim olacaktır. Hem tarihi hem de dini açıdan öne çıkan anlamı ile beraber bilinen en önemli kıyamet alametleri içerisinde yer alır. Çok defa benzetme üzerinden de bu kelime filmlerde kullanılmıştır.

Kaynak: Haber Merkezi