İş insanı Asil Nadir'in hayatı merak ediliyor. Yurttaşlar arama motorlarında, "Asil Nadir kimdir? Asil Nadir kaç yaşında, nereli? Asil Nadir öldü mü? Asil Nadir'in sağlık durumu nasıl? Asil Nadir'in serveti ne kadar? Asil Nadir'in eşi kimdir" sorularını aratıyor. Peki, Asil Nadir kimdir? Asil Nadir kaç yaşında, nereli? Asil Nadir öldü mü? Asil Nadir'in sağlık durumu nasıl? Asil Nadir'in serveti ne kadar? Asil Nadir'in eşi kimdir? İşte detaylar...

Asil Nadir Öldü Mü

ASİL NADİR KİMDİR?

Asil Nadir, İrfan ve Safiye Nadir'in oğlu olarak 1 Mayıs 1941 tarihinde Lefke'de doğdu. Babası İrfan Nadir 1950'li yıllara kadar Kıbrıs'ta polislik yapıyordu. Daha sonra babası polislik görevinden ayrıldı ve Mağusa'ya yerleştiler. Ailesi ile birlikte Maronit Eleni isimli bir kişinin evinde kiracı olarak oturuyorlardı. Nadir çocukluğunda Mağusa'nın Maraş bölgesinde gazete satışı yapıyordu. Babası daha sonra KKTC'de İngiltere'den getirttiği otobüsler ile buradaki ilk otobüs şirketini kurmuştur.

Nadir, İngiltere'de cezaevinde zimmet Pollypeck suçundan dolayı aldığı 10 yıllık hapis cezasına çarptırılmıştır. Ayrıca Vestel Elektronik şirketinin kurucusudur. Bunların yanı sıra Nadir'in adı medyaya, eski eşi Ayşegül Tecimer'in tarihî eser kaçakçılığı yapması ile yansımıştır. 21 Nisan 2016 tarihinde İngiltere'deki cezaevinden tahliye edilerek Türkiye'ye iade edilmiştir. Bir gece Silivri Cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilmiştir. 23 Nisan 2016 sabahı İstanbul'dan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne dönmüştür.

Asil Nadir

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kimdir?

ASİL NADİR'İN EŞİ KİMDİR?

Asil Nadir'in ilk eşi 15 Eylül 1962 tarihinde evlendiği Ayşegül Tecimer'dir. Asil Nadir ile Ayşegül Tecimer 1961 yılında İstanbul'da tanışmışlardır. 1989 yılında ise Ayşegül Tecimer ile boşanmışlardır. Nadir 2 Aralık 2005 tarihinde Neriman Nur ile evlenmiştir.

Asil Nadir Eşi

ASİL NADİR ÖLDÜ MÜ?

Asil Nadir, akciğer ve bağırsak sorunları nedeniyle tedavi görmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi