Yönetmenliğini Hasan Doğan'ın, senaryosunu Murat Gürvardar'ın üstlendiği, başrollerini Birand Tunca, Aslıhan Malbora ve Tuğba Melis Türk’ün paylaştığı, "Aşk Oluversin Gari" film serisi TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Peki, Aşk Oluversin Gari film konusu ne? Aşk Oluversin Gari film oyuncuları kim? İşte detaylar...

AŞK OLUVERSİN GARİ FİLM KONUSU NE?

Ask Oluversin Gari

MasterChef Türkiye 7 Eylül bölümü yayınlandı MasterChef Türkiye 7 Eylül bölümü yayınlandı

Aşk Olurvesin konusu; Arkeolog olan Güney, babası Salih’in tarihi bir alanda otel yapacağını öğrenmesiyle Sahilköy’e doğru yola çıkar. Otel yapımını durdurmak için araştırmaya başlayan Güney, köyde kendisi gibi otel yapımına karşı olan aktivist Derya ile tanışır. Otel arazisini almak ve kazıya başlamak için rüşvetten, usulsüzlüğe her türlü dalavereye hazır olan Salih için işler, oğlunun Sahilköy’e gittiğini öğrenmesiyle karmakarışık olur. Köyde varlığından şüphelendiği bir antik kentin izini süren Güney, kendini bir anda aşkın içinde bulur ama eski sevgilisi Seda'nın ve köyde hazine arayanlarla otel yapılmasını isteyen köylülerin arasında kalır.

AŞK OLUVERSİN GARİ NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri Haziran 2021 tarihinde tamamlanan Aşk Oluversin film serisi, Muğla Milas'ta çekildi.

AŞK OLUVERSİN GARİ FİLMİ OYUNCULARI KİM?Aşk Oluversi̇n Gari̇-1

Aşk Oluversin Gari filminin oyuncuları arasında; Birand Tunca, Aslıhan Malbora, Tuba Melis Türk, Hilal İbrahim Kurum, Ali Rıza Tanyeli, Kıvanç Baran Arslan, Tuğçe Karabayır, Suat Sungur, Selehattin Taşdöğen, Hilmi Erdem, Orçun Kaptan, Nilgün Karababa yer alıyor.

Maxresdefault-35

AŞK OLUVERSİN GARİ FRAGMAN İZLE!

Kaynak: Haber Merkezi