Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, katıldığı bir televizyon programında cesur açıklamalarda bulundu. Melis İşiten'in sunuculuğunu üstlendiği 'Zaten Show' programında konuk olan Bekiroğlu, özel hayatı ve gelecek projeleri hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Aslı Bekiroğlu (4)

Zeynep Bastık Neden Ameliyat Oldu? İşte Cevabı! Zeynep Bastık Neden Ameliyat Oldu? İşte Cevabı!

Bekiroğlu, aşk hayatında aradığı özellikleri de dile getirirken, "Barzo, dağ ayısı adamlardan hoşlanırım. Bir adam 'sus otur' dediğinde seni oturtabiliyorsa, o seksi oluyor." sözleriyle dikkat çekti.

Aslı Bekiroğlu (5)

Uzun bir ekran sessizliğinin ardından yeniden projelerle gündeme gelmeye hazırlanan Bekiroğlu, yakında hayata geçecek projelerinden bahsederken, "Bir kadın-erkek hikayesi projemiz olacak. Ayrıca Metin Özülkü ile bir müzik programı yapacağız. Bu programda şarkı da söyleyeceğiz. Şarkı söylemeyi çok seviyorum, hatta konservatuvar mezunuyum." ifadelerini kullandı.

Aslı Bekiroğlu (6)

Bekiroğlu'nun cesur açıklamaları ve yeni projeleri, hayranlarını heyecanlandırdı. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkıcılık tutkusunu da ortaya koyan Bekiroğlu'nun, önümüzdeki dönemde farklı alanlarda da karşımıza çıkması bekleniyor.

Aslı Bekiroğlu (1)

Kaynak: Haber Merkezi