Kim kimdir?

Aslı Enver kimdir? Aslı Enver kaç yaşında? Aslı Enver nereli?

Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen ve tanınan oyuncularından birisi olan Aslı Enver'in hayatı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Aslı Enver kimdir? Aslı Enver kaç yaşında? Aslı Enver nereli? İşte merak edilenler...

Abone Ol

ASLI ENVER KİMDİR?

Aslı Enver, Türk oyuncu olarak tanınan bir isimdir. 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da dünyaya gelen Enver, Kıbrıslı bir Türk babanın ve eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğudur. 12 yaşına kadar Londra'da yaşayan Enver, ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşınmıştır. Ülke değişimi sürecinde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Pera Güzel Sanatlar Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Enver, kariyerine ilk adımını TRT'de yayınlanan bir sitcomda küçük bir rolle atmıştır. Daha sonra "Ayna" adlı kısa filmde yer almıştır.

Oyunculuğa adım attıktan sonra, Kanal D'de yayınlanan "Kavak Yelleri" dizisinde Mine Ergün karakterini canlandırarak geniş kitlelerce tanınmıştır. Bu dizinin ardından "Hayat Bilgisi" ve "Suskunlar" gibi önemli yapımlarda da rol almıştır. Daha sonra D yapım'ın Kanal D için hazırladığı "Kayıp" dizisinde Özlem Albayrak karakterini canlandırmıştır. "Bana Artık Hicran De" adlı dizide başrolde yer almıştır ve "Mutlu Ol Yeter" dizisinde de başrolü üstlenmiştir. 2015 yılından itibaren Dolunay Soysert'le birlikte "Personel" adlı oyunda Emma karakterini canlandırmıştır.

ASLI ENVER EVLİ Mİ?

13 Temmuz 2012 tarihinde Birkan Sokullu'yla evlenmiştir. 27 Ağustos 2015 tarihinde avukatı aracılığıyla açıklama yapmış ve boşandığını duyurmuştur. 2015 yılında çekilen Kardeşim Benim filminde Murat Boz'la yakınlaşmasının ardından 2016 yılında ilişkilerinin başladığını duyurdular. Daha sonra 6 Mayıs 2017 tarihinde ayrılmıştır.  Kasım 2018'de tekrardan ilişkiye başlayan çift, Ekim 2019'da ayrıldı.

Aslı Enver uzun aradan sonra setlere geri dönüyor Aslı Enver uzun aradan sonra setlere geri dönüyor

12 Kasım 2022 tarihinde iş insanı Berkin Gökbudak ile evlendi. 4 Temmuz 2023 tarihinde kız bebekleri doğdu. Çift, kızlarına Elay ismini vermiştir.

Aslı Enver’in rol aldığı tüm dizi ve filmler:

Kavak Yelleri

Suskunlar

Tamam mıyız?

Kayıp

Kardeşim Benim

Kış Güneşi

İstanbullu Gelin

Öteki Taraf

Babil

Sen Yaşamaya Bak

Arayış