Kim kimdir?

Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak kimdir?

Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak'ın hayatı merak ediliyor. Peki, Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak kimdir? Berkin Gökbudak kaç yaşında, nereli?

Abone Ol

Ünlü oyuncu Aslı Enver'in eşi Berkin Gökbudak merak edilen isimler arasında. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Berkin Gökbudak kimdir? Berkin Gökbudak kaç yaşında, nereli? Berkin Gökbudak ne iş yapıyor? Berkin Gökbudak'in ilk eşi kimdir? Berkin Gökbudak'ın eski eşi kimdir? Berkin Gökbudak'ın kaç çocuğu var'' sorularını aratıyor. Peki, Berkin Gökbudak kimdir? Berkin Gökbudak kaç yaşında, nereli? Berkin Gökbudak ne iş yapıyor? Berkin Gökbudak'in ilk eşi kimdir? Berkin Gökbudak'ın eski eşi kimdir? Berkin Gökbudak'ın kaç çocuğu var? İşte tüm merak edilenler...

BERKİN GÖKBUDAK KİMDİR?

Berkin Gökbudak 1983 yılında İstanbul'da doğmuştur. 12 yaşına kadar Londra'da yaşayan Berkin Gökbudak, lisans eğitimini Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır. Yüksek lisansını ise Galatasaray Üniversitesi Pazarlama İletişim Üzerine yapmıştır.

BERKİN GÖKBUDAK NE İŞ YAPIYOR?

Berkin Gökbudak, Eylül 2021'den beri Johnson & Johnson'ın ilaç grubu Hanssen Türkiye'nin Hematoloji İş Birim Liderliğini yapıyor.

Gökbudak, Bayer ve Alliance Healtcare'de ürün müdürü, global ürün müdürü, iş analitiği, satış etkinliği ve müşteri ilişkileri pozisyonlarında görev aldı.

Marka lansmanı, satış ve pazarlama alanlarında deneyim kazanan Bekin Gökbudak, Bayer'de Türkiye ve İran bölgeleri Kadın Sağlığı İş Birim Liderliği görevini üstlenmiştir.

BERKİN GÖKBUDAK'IN ESKİ EŞİ KİMDİR?

Berkin Gökbudak'ın geçmiş ilişkileri ve yaşantısına dair internette bir bilgi bulunmamaktadır. Aslı Enver, 2011-2015 yılları arasında kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile evliydi.