Kim kimdir?

Aslı Sümen kimdir?

Aslı Sümen'in hayayı yurttaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Aslı Sümen kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında, nereli? Aslı Sümen'in sevgilisi kimdir?

Abone Ol

Aslı Sümen, İngiliz sevgilisi ile evleneme kararı almasının ardından gündem oldu. Yurttaşlar arama motorlarında, ''Aslı Sümen kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında, nereli? Aslı Sümen'in sevgilisi kimdir? Aslı Sümen ne mezunu? Aslı Sümen hangi dizilerde rol aldı? Aslı Sümen'in boyu ve kilosu kaç'' soruları aratılıyor. Peki, Aslı Sümen kimdir? Aslı Sümen kaç yaşında, nereli? Aslı Sümen'in sevgilisi kimdir? Aslı Sümen ne mezunu? Aslı Sümen hangi dizilerde rol aldı? Aslı Sümen'in boyu ve kilosu kaç? İşte tüm merak edilenler...

ASLI SÜMEN KİMDİR?

Aslı Sümen 1994 yılında Mersin'de doğmuştur. Aslı Sümen, Miss Turkey 2017 seçilen Türk oyuncu ve modeldir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

2021 yılında Baht Oyunu dizisinde Tuğçe Dikman rolüyle Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz ve İdris Nebi Taşkan ile birlikte rol aldı. 2022 yılında Erkek Severse adlı dijital dizide Ezgi Uysal karakterini canlandırdı. Daha sonra Gülümse Kaderine dizisinde Ayşegül karakterini canlandırdı.

ASLI SÜMEN'İN BOYU VE KİLOSU NEDİR?

Aslı Sümen 172 cm boyunda ve 53 kilodur.

ASLI SÜMEN'İN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Aslı Sümen'in sevgilisi Chris Bann'dır.

Sevgilisi ile evlilik kararı alan Aslı Sümen, '' Hayatımın aşkına evet! Bu yıl biterken 2023 yılından en büyülü anı paylaşmak istedim. Chris bana 1. yıl dönümümüzde evlenme teklif etti. Ortamın bu kadar tatlı olmasının nedeni sadece anılar yaratma ve her şeyi mükemmel yapma takıntımızın olmaması. İşte hayatımın en iyi ve en savunmasız anlarından biri, ağlamak ve bu inanılmaz insana evet demek” ifadelerini kullandı.

ASLI SÜMEN HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Ruhun Duymaz 

Süper Kahramanlar 

Gülümse Kaderine

Erkek Severse

Baht Oyunu

Beduk: We Dance