Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından düzenlenen Senfonik Sonbahar Konseri, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Bilkent Odeon’da gerçekleştirilecek. Konserde, pop, caz ve klasik müzik türlerinde eserler seslendirecek olan Barbaros, uluslararası üne sahip konuk sanatçı Cecilia Krull ile birlikte sahne alacak.

Yenimahalle Gelinlerin Kuaför Masraflarını Karşılıyor Yenimahalle Gelinlerin Kuaför Masraflarını Karşılıyor

3433D9Bb 3910 45A9 Ab44 A31Dc0338480

Türkiye’nin başarılı seslerinden Barbaros, müzik kariyerinde pop, caz ve klasik müzik türlerinde geniş bir repertuara sahip. “Derbeder”, “Evelallah” ve “Takmamak Lazım” gibi hit şarkılarıyla tanınan Barbaros, konserinde dünya müzikallerinden unutulmaz Türk pop şarkılarına kadar geniş bir yelpazeyi senfonik düzenlemelerle seslendirecek.

Cecilia Krull, popüler dizi “La Casa De Papel”in jenerik şarkısı “My Life is Going On” ile tanınan bir sanatçı olarak, caz, pop, groove ve soul tarzlarındaki şarkılarıyla dikkat çekiyor. Avrupa, Latin Amerika ve Ortadoğu’da verdiği konserler ve prestijli festivallerdeki performanslarıyla bilinen Krull, bu özel konserde Barbaros ile birlikte büyüleyici bir müzik ziyafeti sunacak.

3433D9Bb 3910 45A9 Ab44 A31Dc0338480

Konserde, Barbaros ve Cecilia Krull’ün yanı sıra 30 müzisyenden oluşan bir orkestra da eşlik edecek. Konser, hem müzikseverler hem de kültür ve sanat tutkunları için unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi