Kanal D ekranlarında hafta içi hergün yayınlanacak olan Ayazın Sonu Güneş dizisinin 4. bölümü yayınlandı. BBirand Tunca, Hira Koyuncuoğlu, Sema Öztürk, Mert Yavuzcan ve Suat Sungur yer aldığı Ayazın Sonu Güneş dizisi izleyicilerin dikkatini çekti. Ayazın Sonu Güneş 4. bölüm izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte Ayazın Sonu Güneş 4. bölüm izle! Ayazın Sonu Güneş 4. bölüm tek parça izle! Ayazın Sonu Güneş 4. bölüm FULL İZLE!

Ayazın Sonu Güneş 1. Bölüm

Survivor 2025 başvuruları başladı! Survivor 2025 başvuruları başladı!

AYAZIN SONU GÜNEŞ 4. BÖLÜM

Ayazın Sonu Güneş dizisinin 4. bölümünü izlemek için BURAYA tıklayınız.

Hira Koyuncuoğlu Kimdir

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİSİ KONUSU

Güneş, üniversiteden yeni mezun, zekası ve güzelliği ile dikkat çeken genç bir kadındır. Harçlığını çıkarmak için çalıştığı kahvecide tatsız bir olay sonucu tanıştığı Ayaz Ersoy'un ise hayatını tümden değiştireceğinden habersizdir. Aynı gün hem kardeşi Yağmur'un doğum günü sürprizi ile ilgilenirken bir yandan da hayallerini süsleyen İngiltere'deki master başvurusundan kabul mektubu alır. Çifte sevinç yaşadığı günün akşamında aldığı bir telefon ise Güneş ve ailesi için başlayan karanlık günlerin habercisidir.

Ayazın Sonu Güneş Izle-1

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Başrollerde Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu’nun yanı sıra Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy gibi deneyimli oyuncular yer alıyor. Ayrıca, genç yetenekler Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel de kadroda yer alıyor.

Kaynak: Haber Merkezi