Kanal D ekranlarında yayınlanacak günlük dizi Ayazın Sonu Güneş'in oyuncularından Hira Koyuncuoğlu'nun hayatı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Ayazın Sonu Güneş dizisi Güneş kimdir? Hira Koyuncuoğlu kimdir? Hira Koyuncuoğlu kaç yaşında, nereli? Hira Koyuncuoğlu'nun sevgilisi kimdir? Hira Koyuncuoğlu hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? İşte detaylar...

Hira Koyuncuoğlu

AYAZIN SONU GÜNEŞ DİZİSİ GÜNEŞ KİMDİR?

Yaşadığı tüm yoksulluğa rağmen azimli ve başarılı bir öğrenci olan Güneş, üniversiteden yeni mezun olmuş genç bir kadındır. Başarılarla dolu bir akademik kariyere sahiptir. Annesi, babası ve kardeşi ile ekonomik sıkıntılar arasında mutlu bir yaşamı vardır. Ancak kardeşine atılan bir iftira ile Ersoy’ların içine sızar. Tek amacı kardeşinin adını temize çıkarmakken düşmanı saydığı Ayaz’a aşık olmak onu çıktığı yolculukta ailesi ve inandığı değerlerle sınayacaktır.

Henry Onyekuru Kimdir? Henry Onyekuru Kimdir?

Hira Koyuncuoğlu Tv Dizileri

HİRA KOYUNCUOĞLU KİMDİR?

Hira Koyuncuoğlu, 5 Ocak 1995 tarihinde Yalova'da doğmuştur. Yalova'da liseden mezun olduktan sonra İstanbul'a giderek Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nde eğitim görmüştür. 1999 yılında gerçekleşen Gölcük depreminden sonra uzun süre ailesi ile birlikte çadırda kalmıştır. Depremin ardından kendisinde deprem fobisi oluştuğunu bir röportajında belirtmiştir.

2012 yılında Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, ardından O Hayat Benim dizisinde Nehir karakterini canlandırmıştır.

Uzun süredir oyunculuk dışında profesyonel olarak bale ve modern dans eğitmenliği de yapmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi