Yayınladığı farklı kliplerle sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Aydın Aydın Kimdir? Aydın Aydın nerelidir? Aydın Aydın eğitimi nedir? Aydın Aydın hangi kanalda program yapıyor? İşte tüm cevaplar.

Aydın Aydınn (33)

Aydın Aydın Kimdir?

Doğum Tarihi ve Yeri: 04 Şubat 1969 tarihinde Hakkari'nin Bağışlı köyünde doğmuştur.

Eğitimi ve Sanat Hayatına Başlangıç: İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Halk Oyunları bölümünden mezun olmuştur. Sanat yaşamına 1994 yılında adım atmıştır.

Aydın Aydınn (1)

Halk Oyunları Kariyeri: Yıllarca İstanbul'da Halk Eğitim Merkezlerinde ve okullarda profesyonelce halk oyunları eğitmenliği yapmıştır. Çalıştırdığı ekiplere birçok Türkiye birinciliği kazandırmıştır.

Türkiye Birinciliği: 1987 yılında Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği Halk Müziği ve Halk Oyunları yarışmasında Hakkari'yi Türkiye birinciliğine taşımıştır.

Aydın Aydınn (11)

Müzik ve Sinema Kariyeri: Vizontele filminde rol almış ve Zap Suyu uzun havasını seslendirmiştir. Dizi ve filmlerde türküler seslendirmiş, çeşitli projelerde yer almıştır.

Müzik Kariyeri: 17 yılda 8 albüm çıkartarak türkülerle dikkat çekmiştir. Farklı ve dikkat çekici klipleriyle çevre duyarlılığına dikkat çekmiştir.

Aydın Aydınn (4)

Ayşenur Yazıcı kimdir? Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumu nasıl? Ayşenur Yazıcı kimdir? Ayşenur Yazıcı'nın sağlık durumu nasıl?

Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Aile Hayatı: Çocukları Deniz ve Arda olan Aydın Aydın, çevre duyarlılığı konusunda sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katılmaktadır. "Su Sesi" ve "Pıt Pet" gibi çalışmalarıyla çevre bilincine katkı sağlamaktadır.

Aydın Aydınn (3)

Çepik Programı Sunuculuğu: TRT Kurdî 'de Kürt müziğinin sevilen yüzlerinden olan Aydın Aydın, "Çepik" programının sunucusudur. Program, her Salı akşamı izleyicileriyle buluşarak, Kürt müziğinin klasik eserlerini seslendirmekte ve izleyicilere neşe kaynağı olmaktadır.

Aydın Aydınn (2)

Kaynak: Haber Merkezi