Ayşe Yüksel adını Türkiye'nin en popüler televizyon programlarından biri olan Survivor'da duyurdu , adanın tozlu yollarında ayak izlerini geride bırakarak yeni bir hayal peşinde koşmaya karar verdi.

Ayşe Yüksel1

Ayşe Yüksel, Survivor 2024'e yedek yarışmacı olarak seçilmiş olmasına rağmen, katılmama kararı alarak hayranlarını şaşırttı. 2 kez Survivor macerasına katılan ve izleyicilerin gönlünde taht kuran Ayşe Yüksel, artık kariyerini bir adım öteye taşıma kararı aldı.

Ayşe Yüksel

Survivor 2024’de yer alacak 3 yedek yarışmacıları belli oldu Survivor 2024’de yer alacak 3 yedek yarışmacıları belli oldu

Survivor hatıralarıyla dolu olduğunu söyleyen Ayşe Yüksel, "Survivor benim için unutulmaz anılarla dolu bir deneyimdi. Ancak artık yeni bir sayfa açma vakti geldi. Oyunun zorlukları ve rekabeti beni bir oyuncu olarak geliştirdi ve şimdi kendi oyunculuk kariyerime odaklanmak istiyorum" dedi.

Yeni Haber Basligi 35036457

Survivor All Star 2024 Yedekleri Belli Oldu! Survivor All Star 2024 Yedekleri Belli Oldu!

Yüksel, Survivor deneyiminin kendisine kazandırdığı özgüvenle oyunculuk dünyasına adım atacağını belirtirken, "Survivor bana sadece fiziksel dayanıklılık kazandırmakla kalmadı, aynı zamanda duygusal olarak da büyümemi sağladı. Şimdi bu kazanımları, oyunculuk kariyerimde değerlendirmek istiyorum" diye ekledi.

Leyla dizisinin 2. bölümü yayınlandı Leyla dizisinin 2. bölümü yayınlandı

Ayşe Yüksel5

Kardeniz Kılıç kimdir? Survivor yedek Kardeniz Kılıç Kardeniz Kılıç kimdir? Survivor yedek Kardeniz Kılıç

Ayşe Yüksel'in bu kararı, hayranlarını şaşırtsa da onun bir sonraki macerasını heyecanla bekleyen birçok kişi var. Survivor 2024'e yedek olarak seçilen diğer yarışmacının kim olacağı ise merak konusu oldu.

Ayşe Yüksel

Mehmet Özyay kimdir? Survivor yedek Mehmet Özyay Mehmet Özyay kimdir? Survivor yedek Mehmet Özyay

Yüksel'in Survivor hatıraları, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Ancak artık ekranlarda, Ayşe Yüksel'in oyunculuk yetenekleriyle parlayan yeni bir sayfa açılacak gibi görünüyor.

Kaynak: Haber Merkezi